Διεθνης Πολιτικη Κτύπημα στην Κ.Χάρις: Η παραδοσιακή υποστηρικτής των Δημοκρατικών εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ» δήλωσε «ουδετερότητα»

 Η τελευταία φορά που η Post δεν υποστήριξε προεδρικό υποψήφιο στις γενικές εκλογές ήταν το 1988

Νέο μεγάλο κτύπημα για την Καμάλα Χάρις καθώς η παραδοσιακή υποστηρικτής των Δημοκρατικών εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ», ανακοίνωσε πως δεν θα υποστηρίξει υποψήφιο για τον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά από τη δεκαετία του 1980.

Παρόλο που η προεδρική κούρσα μεταξύ του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις είναι στήθος με στήθος,

η Washington Post αποφάσισε να μην υποστηρίξει υποψήφιο πρόεδρο για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος.


«Επιστρέφουμε στις ρίζες μας να μην υποστηρίζουμε προεδρικούς υποψηφίους», έγραψε ο Γουίλ Λιούις σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Αναφέρθηκε στην πολιτική της εφημερίδας τις δεκαετίες πριν από το 1976, όταν, μετά το σκάνδαλο Watergate που αποκάλυψε η Post , υποστήριξε τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζίμι Κάρτερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τελευταία φορά που η Post δεν υποστήριξε προεδρικό υποψήφιο στις γενικές εκλογές ήταν το 1988, σύμφωνα με μια έρευνα στα αρχεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...