Μεγάλη επιτυχία της SCYTALYS: Θα προωθήσουν από κοινού με την Ινδονησία στην παγκόσμια αγορά το ελληνικό Σύστημα Αποστολής MIMS

 Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία καταγραφή στο ενεργητικό της η ελληνική SCYTALYS καθώς από κοινού με την Ινδονησία θα προωθήσει στην παγκόσμια αγορά το ελληνικό Σύστημα Αποστολής MIMS το οποίο θα εγκατασταθεί καταρχήν στα ΑΦΝΣ CN-235-220.

Η Lockheed έχει παραδώσει, η ισραηλινή ELTA, έχει παραδώσει, η SCYTALYS έχει επίσης παραδώσει, μένει λοιπόν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα η EAB «εάν μπορεί».

Για να μπορεί θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Είναι το ίδιο σύστημα το οποίο θα τοποθετηθεί και στα ελληνικά ΑΦΝΣ P-3 Orion.


Η Lockheed έχει παραδώσει, η ισραηλινή ELTA, έχει παραδώσει, η SCYTALYS έχει επίσης παραδώσει, μένει λοιπόν να ολοκληρώσει το πρόγραμμα η EAB «εάν μπορεί».

Για να μπορεί θα πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Το MIMS είναι δημιούργημα της SCYTALYS η οποία υπέγραψε επίσης συμφωνία για την δημιουργία του ΕΘΚΕΠΙΧ της Ινδονησίας το οποίο και έχει παραδώσει.

Η Ινδονησία έχει μία αρκετά ισχυρή αεροπορική βιομηχανία.

Το CN-235 κατασκευάζεται από την ινδονησιακή PT Dirgantara μαζί με την ισπανική CASA.

H Ινδονησία επηρεάζει πολλές χώρες στην Ασία και η Aεροπορία της αποτελείται από ένα μείγμα ρωσικών και αμερικανικών μαχητικών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η SCYTALYS SA προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση
για την εμπορική προώθηση του συστήματος MIMS Airborne στη διεθνή αγορά, υπογράφοντας επισήμως Συμφωνία Πλαίσιο με την Ινδονησιακή εταιρία PT Dirgantara (PTDI).

Η συμφωνία υπογράφηκε στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2024, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ADAS (Asian Defence &  Security)  Exhibition 2024, που πραγματοποιήθηκε στο World Trade Center στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Manila.

Η συμφωνία αφορά στην εγκατάσταση και ολοκλήρωση του Συστήματος Αποστολής MIMS (Mission Information & Management System) Airborne στο αεροσκάφος CN-235-220 που κατασκευάζει η Ινδονησιακή εταιρία.

Η συνεργασία SCYTALYS-PTDI στοχεύει αρχικά στη διαμόρφωση λύσης για Αεροσκάφος Ναυτικής Συνεργασίας (ΑΦΝΣ) που θα καλύπτει τις ανάγκες του Ναυτικού των Φιλιππίνων για την εκτέλεση αποστολών ναυτικής περιπολίας, επιτήρησης, αποτροπής και προστασίας της ΑΟΖ.

Το αεροσκάφος CN-235-220 MPA/ASW θα ενισχύσει επίσης τις δυνατότητες του Ναυτικού των Φιλιππίνων στον έλεγχο του Αρχιπελάγους και σε ανθυποβρυχιακές επιχειρήσεις.

Το Σύστημα Αποστολής MIMS Airborne της SCYTALYS έχει ήδη ελεγχθεί και εγκατασταθεί στα ελληνικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας (ΑΦΝΣ) P3 Orion του Πολεμικού Ναυτικού.

Το MIMS Airborne ενσωματώνει και αξιοποιεί αισθητήρες, όπως ραντάρ SAR/ISAR, EO/IR, ESM, EW/ELINT, ASW/ACINT, διεπαφές όπλων, συστήματα ζεύξης δεδομένων, πομποδέκτες AIS και ADS-B, καθώς και το σύστημα πλοήγησης του
αεροσκάφους.

«Η SCYTALYS με τη συνεργασία αυτή θα ενισχύει τον ρόλο του CN235 ως μια σύγχρονη λύση, που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις για πλατφόρμες πολλαπλών ρόλων επιτήρησης, θαλάσσιας περιπολίας και SAR», δήλωσε ο Δημήτρης Καραντζάβελος, Πρόεδρος της SCYTALYS.

«Το σύστημα αποστολής MIMS Airborne της SCYTALYS σε συνδυασμό με το CN235 της PTDI προσφέρει μια μοναδική λύση για αποτελεσματικές αποστολές MPA/ASW.

Η PTDI και η SCYTALYS θα συνεργαστούν στενά, όχι μόνο για να καλύψουν τις απαιτήσεις των Φιλιππίνων, αλλά και για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις MPA/ASW από άλλες χώρες».

«Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να κάνουμε το CN235-220 πιο ανταγωνιστικό, με στόχο την εξασφάλιση νέων εξαγωγικών συμβολαίων», δήλωσε ο Gita Amperiawan, Διευθύνων Σύμβουλος της PTDI.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...