Νόστιμα μήλα ιδιοτροπίες - μαγειρεύουμε σε 30 λεπτά: γρήγορα, απλά και νόστιμα!

 Το λεπτό και παχύ μήλο μπορεί να μαγειρευτεί πολύ γρήγορα και απλά. Ακόμα και ένας αρχάριος μάγειρας θα μπορεί να το κάνει! Εδώ είναι μια λεπτομερής συνταγή βήμα προς βήμα και μοιραστείτε το μυστικό της τέλειας υφής.

Πάρτε 1 κιλό μήλα (καλύτερα γλυκό-γλυκό, όπως το antonov ή το "simirenko"), ξεφορτωθείτε τη μέση των σπόρων και της φλούδας, και στη συνέχεια κόβετε αυθαίρετα. 

Για την προετοιμασία του chuch, σας συμβουλεύουμε να πάρετε πιάτα με ένα παχύ κάτω μέρος. Για 1 κιλό μήλα, 100 ml νερού είναι αρκετό. Σβήνουμε κομμάτια φρούτου κάτω από το καπάκι για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μένει να τα σκουπίσετε μέσα από ένα κόσκινο ή να τα συντρίψετε με ένα μπλέντερ. Η μάζα πρέπει να είναι ομοιογενής.

Τώρα φέρτε τους πίσω στη σόμπα. Ρίχνουμε 200 γρ. ζάχαρη, 1/2 κ.γ. κανέλα, μια πρέζα βανιλίνης και μισό λεμόνι. Μαγειρεύουμε προτείνουμε 20-25 λεπτά στην αδύναμη δύναμη της σόμπας. Ανακατέψτε όλη την ώρα! Αφαιρέστε από τη φωτιά όταν η μάζα πάχους και αρχίζει να υστερεί πίσω από το κάτω μέρος. Φτύσε ευθεία καυτή διαρροή σε καθαρά κουτιά και τυλίξτε.

Παχιά σάλτσα μήλου για το χειμώνα! Φυσική γεύση μήλου χωρίς φασαρία και προβλήματα

Παχιά σάλτσα μήλου για το χειμώνα! Φυσική γεύση μήλου χωρίς φασαρία και προβλήματα

  • Συμβουλή: Για πικάντικη γεύση, προσθέστε στο τέλος του μαγειρέματος της φλούδας του πορτοκαλιού ή ενός σταρ babyana - θα δώσουν στην γροθιά ένα ενδιαφέρον άρωμα "Πρόσφατο".

Προετοιμάστε την τέλεια μαρμελάδα μαρμελάδα σύμφωνα με την απλή συνταγή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...