Πάρτε 1 κιλό μήλα (καλύτερα γλυκό-γλυκό, όπως το antonov ή το "simirenko"), ξεφορτωθείτε τη μέση των σπόρων και της φλούδας, και στη συνέχεια κόβετε αυθαίρετα.
Για την προετοιμασία του chuch, σας συμβουλεύουμε να πάρετε πιάτα με ένα παχύ κάτω μέρος. Για 1 κιλό μήλα, 100 ml νερού είναι αρκετό. Σβήνουμε κομμάτια φρούτου κάτω από το καπάκι για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μένει να τα σκουπίσετε μέσα από ένα κόσκινο ή να τα συντρίψετε με ένα μπλέντερ. Η μάζα πρέπει να είναι ομοιογενής.
Τώρα φέρτε τους πίσω στη σόμπα. Ρίχνουμε 200 γρ. ζάχαρη, 1/2 κ.γ. κανέλα, μια πρέζα βανιλίνης και μισό λεμόνι. Μαγειρεύουμε προτείνουμε 20-25 λεπτά στην αδύναμη δύναμη της σόμπας. Ανακατέψτε όλη την ώρα! Αφαιρέστε από τη φωτιά όταν η μάζα πάχους και αρχίζει να υστερεί πίσω από το κάτω μέρος. Φτύσε ευθεία καυτή διαρροή σε καθαρά κουτιά και τυλίξτε.
Συμβουλή: Για πικάντικη γεύση, προσθέστε στο τέλος του μαγειρέματος της φλούδας του πορτοκαλιού ή ενός σταρ babyana - θα δώσουν στην γροθιά ένα ενδιαφέρον άρωμα "Πρόσφατο".
Προετοιμάστε την τέλεια μαρμελάδα μαρμελάδα σύμφωνα με την απλή συνταγή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου