Πανηγύρια και σκεπτικισμός

O ΠΑΟΚ γιόρτασε την πρωτιά σε έναν όμιλο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας έξω την Τότεναμ και δεύτερη και καταϊδρωμένη τη Ρούμπιν. Οι 20.000 οπαδοί του αποθέωσαν τους ήρωές τους, που τους..
χάρισαν και φέτος άφθονες ωραίες ευρωπαϊκές βραδιές και μια ακόμη πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ύστερα από δέκα αγώνες χωρίς ήττα...
Λίγο πριν καθίσει η σκόνη από τους πανηγυρισμούς σηκώθηκε μια άλλη, καθώς ο Λάζλο Μπόλονι κατέστησε σαφές ότι δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ!
«Εχω δεχτεί μια πρόταση από την Αραβία κι ακόμη δεν την έχω αρνηθεί. Είμαι επαγγελματίας, η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη και πρέπει να αναλύσω όλα τα δεδομένα. Θέλω λίγο χρόνο, πρέπει να μιλήσω και με τη διοίκηση, την οποία έχω ενημερώσει. Δεν είμαι παράξενος, δεν είμαι υποκριτής ούτε ψεύτης!» είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που δεν θέλησε να γίνει πιο? σαφής.
«Είμαι ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι θρησκεία στη Μακεδονία. Εχει βέβαια κάποια προβλήματα, αλλά είμαι χαρούμενος που δουλεύω εδώ για να λύνουμε μαζί αυτά τα προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, κάθε πρόταση πρέπει να την αναλύεις, δώστε μου λίγο χρόνο» συμπλήρωσε ο Μπόλονι, σκορπώντας πολλά ερωτηματικά.
Δεδομένο είναι πως ο Ρουμάνος έχει στα χέρια του μια πρόταση από ομάδα της Αραβίας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, του έχει προσφέρει περίπου 1.500.000 δολάρια τον χρόνο.
Αυτό που δεν είναι δεδομένο είναι ότι ο Μπόλονι σκέφτεται πραγματικά να μετακομίσει στην Αραβική Χερσόνησο και όχι επειδή «υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, μου αρέσουν οι μελιτζάνες και τα καρπούζια», όπως είπε χαριτολογώντας, προφανώς επειδή εδώ υπάρχουν σε αφθονία!
Στην Τούμπα, οι δηλώσεις του Μπόλονι προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό, αλλά και έκπληξη.
Οντως τους είχε ενημερώσει για την πρόταση από την Αραβία και τους είπε ότι «το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του» όταν τον ρώτησαν «τι θέλεις να κάνεις;», και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να θέλει να χτυπήσει το «καμπανάκι».
Ο Ρουμάνος (που εξακολουθεί να μένει σε ξενοδοχείο και έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του 300.000 ευρώ) γνωρίζει πως η κατάσταση στα οικονομικά είναι πολύ δύσκολη και υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις, που έγιναν εν όψει Ιανουαρίου, ενημερώθηκε πως δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές, τουλάχιστον εφόσον δεν λυθούν (ή μειωθούν) κάποια συμβόλαια.
Το πέναλτι
Οπως είναι λογικό, ό,τι έγινε χθες το βράδυ στην Τούμπα ξεχάστηκε πολύ γρήγορα! Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 15' άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Βιεϊρίνια, το οποίο κέρδισε ο Γεωργιάδης όταν ανατράπηκε από τον Ριζίκοφ. Αυτή η φάση άλλαξε και τις ισορροπίες του αγώνα, καθώς ο τερματοφύλακας της Ρούμπιν αποβλήθηκε και ο Μπερντίγιεφ πέρασε τον Αρλάουσκις στη θέση του δεξιού μπακ, Καλέσιν.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έφτασε στο δεύτερο γκολ, στο 48' η Ρούμπιν ισοφάρισε με τον Βαλντέζ, ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες με τον Γεωργιάδη στο 57' και τον Φωτάκη στο 89', και τελικά παρέμεινε το 1-1, που βόλευε και τους δύο. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος και η Ρούμπιν προκρίθηκε ως δεύτερη.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας (85' Λάζαρ), Γκαρσία, Ιβιτς (80' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (73' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.
ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Καλέσιν (15' Αρλάουσκις), Σαρόνοφ, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα, Νάτσο, Μάρτινς (61' Μπιστρόφ), Νέμοφ, Καραντενίζ, Βαλντέζ (90' Ντιάντουν).






ΠΗΓΗ


Γ. ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...