Ποιος Τσάκας; Τα... «μωρά»!

Οχι, δεν ασχοληθώ με το πρόσωπο των ημερών, τον γίγαντα (όνομα και πράμα) Τσάκα. Τον άνθρωπο που έχει αποδείξει, με τον πιο πειστικό τρόπο, τον εντελώς επιφανειακό τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η πεμπτουσία της ενημέρωσης στη χώρα αυτή, δηλαδή το ρεπορτάζ..
.
Εγκαιρα είχα άλλωστε επισημάνει ότι στοιχειώδης δημοσιογραφική έρευνα θα είχε αποδείξει αυτό που υποψιάζεται και ο τελευταίος Ελληνας φίλαθλος... Από τους... κελεμπίες πάμε στα άξια Ελληνόπουλα. Στα διαμάντια που εμφάνισε η ΑΕΚ αναφέρομαι, αυτά που «πάτησαν» τη Στουρμ μέσα στο Γκρατς. Δεν είναι μόνο η νίκη. Είναι η εμφάνιση. Και κυρίως είναι το πάθος! Πάθος για την επιτυχία.
Πάθος για να τιμηθεί το σήμα που υπάρχει στο μέρος της καρδιάς. Κάτι που δεν μπορεί να έχει ένας ξένος. Λογικό είναι. Αλλη συμπεριφορά έχει στη μάχη ένας μισθοφόρος και άλλη κάποιος που μάχεται για τη φαμίλια του. Σε αυτά τα παιδιά, τα οποία ο μεγάλος (κατά την άποψη μερικών) Μανόλο είχε βγάλει ανίκανα, για να παίζουν κάτι περίεργοι εισαγόμενοι, ο σοβαρός Κωστένογλου άνοιξε τον δρόμο. Εκανε το αυτονόητο, που επιβάλλεται άλλωστε από την οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ.
Εκεί όπου η κρίση γίνεται ευκαιρία! Είναι ακριβώς αυτό το μοντέλο που καλούνται να ακολουθήσουν όλες (μα ΟΛΕΣ!) οι ελληνικές ΠΑΕ. Αλλος δρόμος, με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει. Παίχτες σαν τον Μπουγαΐδη και τον Κλωναρίδη υπάρχουν δεκάδες. Αρκεί να τους εμπιστευτούν οι ομάδες και κυρίως ο κόσμος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...