Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχει λάβει χαρακτήρα τελικού

Αφοσιωμένοι μικροί και μεγάλοι μέχρις... εκεί που δεν παίρνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν να χαρίζουν νίκες στην ομάδα ακόμη και σε αγώνες σαν κι αυτόν του Γκρατς, στον οποίο...
παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις. Ο Νίκος Κωστένογλου, πρωτεργάτης αυτής της ανέλπιστης επιτυχίας, ζητά τώρα από τους «κιτρινόμαυρους» να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει αποκτήσει... χρώμα «τελικού» μέσα στ' αποδυτήρια, αφού με μία νίκη μέσα σε αυτή τη «σκληρή» έδρα η ομάδα θα κρατηθεί «γερά» μέσα στο... κόλπο του τίτλου.
Οι ποδοσφαιριστές θεωρείται σίγουρο ότι θα ανταποκριθούν κι αυτή τη φορά, αλλά από εβδομάδα κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του... στη φωτιά για να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν εκ νέου αντιδράσεις από την πλευρά τους, αν δεν ικανοποιηθούν οι δίκαιες οικονομικές απαιτήσεις τους!
Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, συγκέντρωσε... με κόπο και βάσανα γύρω στις 200.000 ευρώ, ποσό το οποίο άρχισε να μοιράζεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παιχτών. Ωστόσο «τα παιδιά του Κωστένογλου» μόνο ικανοποίηση δεν ένιωσαν όταν πληροφορήθηκαν ότι αυτά ήταν... όλα κι όλα τα χρήματα που τους έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς!
Ο πρόεδρος εκτιμά ότι για να περάσει η ομάδα... ήρεμα Χριστούγεννα θα χρειαστούν, τουλάχιστον, άλλα τόσα, ωστόσο η «πηγή» εσόδων της ΠΑΕ έχει... στερέψει για το 2011. Για παράδειγμα, το πριμ των 150.000 ευρώ που εξασφάλισε η ΑΕΚ για τη νίκη της επί της Στουρμ Γκρατς θα σταλεί στην Ελλάδα περί τα τέλη Ιανουαρίου και ως εκ τούτου ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή «με τα χέρια δεμένα»!
Κατά μία πληροφορία τις τελευταίες ώρες οι Supporters έχουν ξεκινήσει στο παρασκήνιο μια προσπάθεια για «να κλείσουν την πληγή» που «τρώει» την ομάδα. Οι ίδιοι, φυσικά, δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν την ΠΑΕ με 200.000 ευρώ και το μόνο που τους απομένει είναι να απευθυνθούν στον Πέτρο Παππά, τον οποίο... απάλλαξαν πριν από έναν μήνα από το «βάρος» του μεγαλομετόχου.Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει τον Νίκο Λυμπερόπουλο να... βγει από τη λίστα των τραυματιών και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του σημαντικού αγώνα με τον Ατρόμητο. Από τους υπόλοιπους μόνον ο Λεονάρντο συγκεντρώνει κάποιες ελπίδες να παίξει στο μεθαυριανό ματς.

Γ. ΓΑΛΑΤΣΗΣ

ggalatsis@pegasus.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...