Κουβανοί εξόριστοι πού ζούν στής ΗΠΑ μέ πλοία προκαλούν τον κουβανικο λαό

Παρασκευή από το Μαϊάμι μέ διάφορα πλοία μέ στόχο νά προκαλέσου τήν κυβερνηση τού νησίου μέ πυροτεχνήματα έξω από τις ακτές του..
νησιού. Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, είναι μια πρόκληση των ΗΠΑ να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Κούβας, καθώς και για την αποτροπή της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας.
Η θαλάσσια ενέργεια θα «προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή σχετικά με την εσωτερική κατάσταση (στην Κούβα) και να ενθαρρύνει τον κουβανικό λαό ανακτήσει το δικαίωμά τους να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατίας, Ramon Sanchez Σαούλ, ένας συμμετέχων από τρομοκρατικές ομάδες, όπως Star και Οργανισμός Νεολαίας για την Απελευθέρωση της Κούβας.
Sanchez επιδιώκει το ίδιο όπως στη δεκαετία του '90, "για να δημιουργήσετε μια πρόκληση ενάντια στην Κούβα, όπου ελπίζει ότι υπάρχει μια αντιπαράθεση μεταξύ των ΗΠΑ στρατιωτική δύναμη. UU. Και η Κούβα", δήλωσε ο Gloria La Riva, διευθυντής της Εθνικής Επιτροπής Απαλλαγή των «Οι Πέντε». Σύμφωνα με τη La Riva, ο στόχος της δράσης, έτσι ώστε να υποστηρίζεται σαφώς από την Ουάσιγκτον, είναι «να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Κούβας."


πηγη RT T.V

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...