Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ «Τζακ ποτ» για την Γκάγκα

Πλουσιότερη τραγουδίστρια στον .κόσμο για το διάστημα Μάιος 2010-Μάιος 2011 η Λέιντι Γκάγκα..
Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Κέιτι Πέρι
Είναι νέες, λαμπερές, ταλαντούχες, διάσημες και πλούσιες. Πολύ πλούσιες... Οι γυναίκες τραγουδίστριες της διεθνούς σκηνής αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, ότι εκτός όλων των άλλων προσόντων τους είναι πολύ καλές και στις μπίζνες, αφού τα εισοδήματά τους, μέσα σε έναν μόλις χρόνο, αυξήθηκαν κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με την καθιερωμένη λίστα του «Forbes» με τις πιο πλούσιες και ισχυρές προσωπικότητες του κόσμου, πλουσιότερη τραγουδίστρια, για το διάστημα Μάιος 2010?Μάιος 2011 ήταν η Λέιντι Γκάγκα. H πάντα προκλητική αλλά και δουλευταρού σταρ κατάφερε, μέσα στο παραπάνω διάστημα, να κερδίσει 90 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προήλθαν από τις πωλήσεις των δίσκων της και κυρίως από την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της.
Η πρώτη θέση που κατέκτησε, μάλιστα, απέχει κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια από τη δεύτερη, στην οποία βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ με ετήσια έσοδα 45 εκ. δολάρια. Ακολουθεί, στην τρίτη θέση, η Kέιτι Πέρι με 44 εκ. δολάρια. Και οι δύο είχαν μέσα στον χρόνο αυτό επιτυχημένα άλμπουμ και μεγάλες περιοδείες.
Ιδιαίτερα ευχαριστημένες με τα οικονομικά τους πρέπει να είναι επίσης η Μπιγιονσέ που εκτός από το θείο δώρο της εγκυμοσύνης κέρδισε και 35 εκ. δολάρια, η Ριάνα με κέρδη ύψους 29. εκ. δολ. και η Σελίν Ντιόν που με τα πανάκριβα εισιτήρια για τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας έβαλε στην τσέπη 19 εκ. δολ.
«Τζακ ποτ» για την Γκάγκα
Η Αντέλ, πάλι, παρά το ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχε έσοδα αποκλειστικά και μόνο από ένα νέο άλμπουμ, το «21», καθώς ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της λόγω του προβλήματος με τις φωνητικές της χορδές, κατάφερε να δημιουργήσει μια «μικρή» περιουσία ύψους 18 εκ. δολ., γεγονός που την αναδεικνύει μεγάλο φαβορί για την αντίστοιχη λίστα της νέας χρονιάς.ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ
Στη δεύτερη δεκάδα με τις πλουσιότερες τραγουδίστριες στον κόσμο συναντάμε και τα ονόματα των Πινκ, Αλίσια Κις, Μπρίτνεϊ Σπίαρς κ.ά.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...