Ο Christian Bale & η κάμερα του CNN

Ο Christian Bale προπηλακίστηκε από την Κινεζική φρουρά ασφαλείας, όταν προσπάθησε να επισκεφτεί ένα Κινέζο ακτιβιστή που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο..
«Σκοτεινός Ιππότης» δεν έκανε τον γενναίο αλλά προσπάθησε να ενημερώσει τον κόσμο.
Την απόπειρα του Bale κατέγραψε μια κάμερα του CNN, που βρισκόταν μαζί του και το video βγήκε στον αέρα την περασμένη εβδομάδα. Ο ηθοποιός φαίνεται ψύχραιμος απέναντι στους κινέζους αστυνομικούς αλλά και επίμονος.
Γιατί δεν μπορώ να επισκεφτώ τον άνθρωπο;», ρωτούσε επανειλημμένα τους αστυνομικούς φρουρούς, ενώ εκείνοι τον έσπρωχναν και τον τίναζαν μακριά.
Ο άνθρωπος που ήθελε να επισκεφτεί ο Christian Bale είναι ο τυφλός ακτιβιστής Chen Guangcheng, που έχει καταδικαστεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και τους τελευταίους 15 μήνες ζει αποκλεισμένος στο χωριό Dongshigu στη δυτική Κίνα.
Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην Κίνα για να προωθήσει την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ταινία κινεζικής παραγωγής «The Flowers of War», στην πρεμιέρα της το Σαββατοκύριακο.
Προφανώς προσέγγισε ο ίδιος το CNN και προσπάθησε να επισκεφτεί τον κινέζο ακτιβιστή, ώστε να γίνει γνωστή η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην ασιατική χώρα. «Δεν κάνω τον γενναίο», δήλωσε ο Bale, καθώς έφευγαν από το χωριό. «Οι ντόπιοι άνθρωποι προσπαθούν να μπούνε στο σπίτι του Chen αλλά η φρουρά τους χτυπάει για να τους αποτρέψει».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...