Εύα Μέντες Γιατί είναι διάσημη;

Η Εύα Μέντες γεννήθηκε στο Miami της Florida και οφείλει την εμφάνισή της στα κουβανέζικα γονίδια των γονιών της. Η ίδια μεγάλωσε στο Los Angeles με τη μητέρα της, μετά το διαζύγιο..
των γονιών της, και έχει δηλώσει για εκείνη ότι «έχει υποφέρει πολλά για να κάνει τη ζωή μου ok», όταν ήταν ακόμα μικρή. Έχει άλλα τρία αδέλφια (δύο αδερφές κι έναν αδερφό) και είναι η μικρότερη από όλους. Η ανατροφή της ήταν ρωμαιοκαθολική και για το λόγο αυτό φιλοδοξούσε να γίνει μοναχή. Σαν παιδί, πολλοί ήταν αυτοί που την κορόιδευαν για τα μεγάλα της δόντια.
«Η φήμη είναι για τους ανασφαλείς.» Η Εύα Μέντες ποτέ δεν είδε τον εαυτό της σαν ηθοποιό όταν ήταν μικρή και προσπάθησε να ασχοληθεί με άλλα ενδιαφέροντα. Όταν ξεκίνησε να σπουδάσει marketing αποφάσισε ότι η υποκριτική της ταιριάζει καλύτερα και σπούδασε στο πλευρό της Ivana Chubbuck. Μια μέρα την ανακάλυψε ένας πράκτορας και την έπεισε ότι πρέπει να ασχοληθεί με την ηθοποιία πιο σοβαρά, απ’ ότι το έκανε μέχρι τότε. «Νιώθω ότι πρέπει να πάρω όλη την ευθύνη και να δείξω στον κόσμο ένα τελείως διαφορετικό είδος της Λατίνας γυναίκας.» Ξεκίνησε να δουλεύει σε διαφημιστικές καμπάνιες και video clips, μεταξύ των οποίων ήταν και το Miami του Will Smith. των Pet Shop Boys. το Se a vida e (Έτσι είναι η ζωή), αλλά και το Hole in My Soul, των Aerosmith. Παράλληλα έκανε κάποιες guest εμφανίσεις σε σαπουνόπερες, με την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο να γίνεται στο film Children of the Corn V: Fields of Terror. Η πρώτη της μεγάλη κινηματογραφική ευκαιρία ήρθε με την ταινία Training Day. Αυτή την οδήγησε σε ρόλους στα Stuck on You, Once Upon a Time in Mexico και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Hitch, στο πλευρό του Will Smith. Επίσης, έχει συμπρωταγωνιστήσει με τους Nicolas Cage. Joaquin Phoenix. Mark Wahlberg. Robert Duvall, Samuel L. Jackson και Scarlett Johansson.
«Είναι διασκεδαστικό να είσαι γυναίκα. Είναι διασκεδαστικό να φλερτάρεις, να φοράς make up και να έχεις στήθος.» Παράλληλα με την υποκριτική η Εύα Μέντες ανήκει και στην εταιρεία Revlon Cosmetics ως διεθνής εκπρόσωπος και υποστηρίκτρια της καμπάνιας κατά του καρκίνου του στήθους. Το Maxim το 2007 κατέταξε τη Mendes στην 7η θέση των 100 πιο sexy γυναικών. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους έκανε και το δεύτερο εξώφυλλό της στο περιοδικό. Η ίδια έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Flaunt, για την οποία ανέφερε: «Όντως έκανα μια γυμνή φωτογράφιση. Δε θα δείτε τίποτα. Κάλυπτα εγώ τον εαυτό μου… αλλά αγαπώ το ‘’Flaunt’’. Νομίζω ότι οι καλλιτεχνικές τους εργασίες είναι οι καλύτερες, όσον αφορά τις φωτογραφίες και γι’ αυτό το έκανα. Ένιωσα, πραγματικά, πολύ άνετα και ήταν διασκεδαστικό. Υπάρχει κάτι πολύ απελευθερωτικό σε όλο αυτό.» Και το πάθος με το γυμνό δε σταματά εδώ. Χωρίς ρούχα εμφανίστηκε και στη διαφημιστική καμπάνια του Calvin Klein για το άρωμα Secret Obsession, αλλά και για διαφήμιση της PETA. Επίσης, το 2008 υπήρξε εκπρόσωπος του Campari, για το οποίο φωτογραφήθηκε από τον Marino Parisotto.
Το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Women, μαζί με τις Meg Ryan, Annette Bening, Jada Pinkett Smith και Debra Messing. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε στο Νο 4 στις 99 πιο επιθυμητές γυναίκες του askmen.com, ενώ το 2009 κατέκτησε την πρώτη θέση. Το Μάιο του 2008 πόζαρε topless για την ιταλική Vogue. Το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας σειράς σεντονιών, τα οποία πωλούνταν στα καταστήματα Macy’s, ενώ τον Οκτώβριο περιόδευσε σε διάφορα καταστήματα Harrod’s ανά την Ευρώπη με σκοπό την προώθηση της νέας σειράς εσωρούχων, Seductive Comfort του Calvin Klein.
Στις αρχές του 2008, η Εύα Μέντες μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης στη Utah, στην οποία και παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες. Ο εκπρόσωπος τύπου της δήλωσε ότι «δούλευε πολύ σκληρά τον τελευταίο χρόνο και αποφάσισε να πάρει όσο χρόνο της χρειαστεί για να λύδει κάποια προσωπικά της θέματα, για τα οποία ένιωθε ότι άξιζε τη βοήθεια των ειδικών.» «Η λέξη ‘celebrity’ μπορεί να γίνει πολύ άσχημη. Όλοι δείχνουν να έχουν κοιμηθεί με όλους τους άλλους και είναι ένας περίεργος κύκλος. Δε θέλω να μπλεχτώ σε αυτό.» Η ίδια δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί δεσμό με τον George Gargurevich. Ποιος είναι αυτός, μη ρωτήσεις, δεν ξέρω…








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...