Περισσότεροι φοιτητές θά στραφούν στό εμπόριο του σεξ γιά να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τους

Περισσότεροι φοιτητές θά  στραφούν στό εμπόριο του σεξ γιά να χρηματοδοτήσουν την εκπαίδευσή τουςΗ Εθνική Ένωση των .Φοιτητών έχει πει Radio 5 live Πρωινό ότι ένας αυξανόμενος αριθμός των προπτυχιακών φοιτητών που..
εργάζονται στο εμπόριο του σεξ για να πληρώσει για την εκπαίδευσή τους.
Πολλοί εργάζονται ως συνοδοί ή χορευτές αγκαλιά για την κάλυψη των διδάκτρων τους και το κόστος διαβίωσης.
Clare (όχι το πραγματικό της όνομα) είπε Rachel βάρος γιατί γύρισε στην πορνεία όταν ήταν 18 να είναι σε θέση να τελειώσει την Α-επίπεδα.
Για να ακούσετε άλλες 5 ζωντανές συνεντεύξεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το καλύτερο bits σελίδα.
Εκπομπές Πρωινό καθημερινές 0600 - 0900 στο Radio 5 live.
Διαβάστε περισσότερα Ο αριθμός των φοιτητών που γνωρίζουν κάποιον που έχει εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ για τη χρηματοδότηση των σπουδών τους έχει αυξηθεί από το "3% έως 25% σε 10 χρόνια".Μια μελέτη από τον γιατρό Ron Roberts Kingston University, σχετικά με τη σχέση των μαθητών με τη βιομηχανία του σεξ, επίσης, βρέθηκαν 11% θα εξετάσει συνοδεία εργασίας.
Είπε υψηλά δίδακτρα είχε οδηγήσει τους μαθητές να εργαστούν ως χορεύτριες γύρο και για τις διαδικτυακές γραμμές και την πορνογραφία στο διαδίκτυο.
Η κυβέρνηση είπε ότι παρέχονται «γενναιόδωρη» οικονομική ενίσχυση.
Σεξουαλική εικόνες
Ο Δρ Roberts δήλωσε στο BBC ότι η έρευνα Somerset του αρκετές εκατοντάδες φοιτητές, επίσης, διαπίστωσε ότι το 16% θα ήταν το ενδεχόμενο να εργαστεί στη βιομηχανία του σεξ.

Παρά το γεγονός ότι έρευνα που του έγινε σε ένα Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, είπε ότι το υπόλοιπο της έρευνάς του είχε βρει αυτά τα ευρήματα ήταν ενδεικτικά της όλης της χώρας, ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές.
Απέδωσε το γεγονός αυτό στην αύξηση του επιπέδου του χρέους των φοιτητών και τη διάδοση των κλαμπ που χορεύουν αγκαλιά.
«Η σεξουαλική εικόνες είναι παντού. Η μεσαία τάξη είναι τώρα το είδος της εργασίας του σεξ είσοδο και τη βλέπουν σαν μια βιώσιμη πορεία της σταδιοδρομίας. Όλη η ηθική κλίμα έχει αλλάξει σημαντικά», είπε.
Η εξαπάτηση του ξαφνικά συνειδητοποίησα και αισθάνθηκα ακριβώς ένα κομμάτι απωθήσει από αυτό.
Ανώνυμος, το φύλο φοιτητής κείμενο
Φοιτητής εργαζομένου του σεξ: «Σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ιστορία pub"
Χλόη, ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο West Country, είπε ότι άρχισε να χορεύει αγκαλιά, επειδή ήταν ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της.
"Αν έχω τις προθεσμίες ή τις αναθέσεις που πρέπει να είναι σε αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά από την άλλη πλευρά, αν δεν έκανα χορό μου, δεν θα ήμουν σε θέση να αντέξει οικονομικά να είναι στο πανεπιστήμιο."
Ένας άλλος φοιτητής, ο οποίος είχε εργαστεί για αποστολή κειμένων σεξ είπε ότι το έκανε όχι μόνο για τα χρήματα, αλλά επειδή οι ώρες που τον βόλευε.
Carrie Hale, ο οποίος διευθύνει το χορό γύρο Club Central Επιμελητηρίων στο Μπρίστολ, δήλωσε ο χορός γύρος ήταν ιδανική γιατί οι μαθητές δεν θα μπορούσε να πάρει θέσεις εργασίας την ημέρα και μπαρ και το έργο σερβιτόρα ήταν κακοπληρωμένοι.
Και μια συνοδεία πρακτορείο είπαν ότι έψαχναν συγκεκριμένα για τους φοιτητές που θα μπορούσαν να "πάει στο όμορφα μέρη, πληρούν κάποια πραγματικά καλά παιδιά και να κερδίσουν ένα κομμάτι των χρημάτων τσέπη".
«Βαθιά ανήσυχη»
Ο Δρ Roberts είπε τα ευρήματά του ήταν «ανησυχητική». Πρόσθεσε ότι είχε πολύ δύσκολο για τη διεξαγωγή της έρευνας, διότι τα πανεπιστήμια αποθάρρυνε ενεργά την έρευνα σε φοιτητές που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ.
Είπε ότι ένας πρώην εργοδότης είχε αντιδράσει άσχημα σε μια προηγούμενη μελέτη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, δεδομένου ότι είχε "χτυπήσει διεθνή Τύπο στην Ινδία η οποία ήταν μια μεγάλη αγορά για το πανεπιστήμιο».
Ο Δρ Roberts κατηγόρησε τα δίδακτρα για την αύξηση των φοιτητών αναληφθεί ένα τέτοιο έργο και κατηγόρησε τα πανεπιστήμια της «θάβουν το κεφάλι τους στην άμμο".
Και πρόσθεσε: «Τα πανεπιστήμια πρέπει να λαμβάνουν αυτό πιο σοβαρά και να ακούσουν τι λένε οι φοιτητές.
Νομίζω ότι οι μαθητές παίρνουν απογοητευμένοι εδώ και δεν παίρνουν, τουλάχιστον, την κατάλληλη στήριξη."
Ένας εκπρόσωπος του Bath University, δήλωσε: «Έχουμε ελέγξει με την Ένωση τόσο τους μαθητές μας» και με το τμήμα Υπηρεσιών Φοιτητών μας και δεν αισθάνονται ότι το ζήτημα αυτό σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο του Bath. "
Και Bath Spa University, δήλωσε: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο σε όλα αυτά που οι μαθητές μας γίνονται όλο και εμπλέκονται στο εμπόριο του σεξ.
"Μπορεί να είναι η περίπτωση κατά την οποία μερικά είναι, φυσικά, αλλά γενικά παίρνουν να ακούσουν από τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να επηρεάσουν την εργασία ή την ευημερία των μαθητών, και έχει υπάρξει καμία ένδειξη εδώ, έτσι ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι δεν είναι ένα ζήτημα, I σκέφτονται. "
Η Εθνική Ένωση των Φοιτητών είπε ότι θα ήταν «βαθιά ανησυχία», αν οι μαθητές είχαν την πίεση στην αγορά εργασίας ως συνοδοί, «είτε από συγκεκριμένα οργανισμούς, ή από τις γενικότερες πιέσεις του χρέους σπουδαστών".
Ένας εκπρόσωπος του Τμήματος Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων, δήλωσε φοιτητές έλαβαν μη επιστρεπτέας στήριξης, καθώς και επιδοτούμενα δάνεια σπουδαστών για τα δίδακτρα


πηγη  BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...