Είναι η Britney Spears Madonna γενιάς μας;

"Ωχ το έκανε πάλι," Britney Spears ανεβάζει στα ύψη στην κορυφή κερδίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο..
χρήστες μετά της στο Google + , κάνοντας το λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο το πρώτο για να σπάσει το ρεκόρ των επτά σχήμα. Ακόμα κι αν το Google + είναι μόνο έξι μηνών, Spears «die-hard fans δεν χάνετε χρόνο για το νέο χώρο, που τους επιτρέπει να συμβαδίσει με τις τελευταίες εκδηλώσεις για την Spears» ζωή. Έχει τώρα τον τίτλο της "πιο ακολούθησε πρόσωπο" στο Google +, το δικό CEO υπερτερούν αριθμητικά Google, Λάρι Πέιτζ.
Εκόσμησε την βιομηχανία του θεάματος με την όμορφη φωνή της πίσω το 1999 όταν βγήκε με το μωρό άλμπουμ χτύπημά της One More Time. Έχει γρήγορα έγινε είδωλο κάθε κοριτσιού, περιλαμβανομένης της δικής μου. Δύο πρώτα άλμπουμ της έγιναν διεθνείς επιτυχίες, πιστώνοντας Spears ως «pop icon" σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Εξέχουσα θέση της στην ποπ κουλτούρα και μουσική σύντομα έγινε ένα roller-coaster βόλτα γι 'αυτήν. Από το νούμερο ένα τραγούδια της χτύπησε και αμέτρητα βραβεία της για την τοξικομανία της και δικαστικές διαμάχες, Spears έχει διατηρήσει μια βάση οπαδών που ποτέ δεν θα αφήσει το μέρος της. Throughouther ταραχώδες ταξίδι, Spears παραμένει στην κορυφή.Είναι η Spears γενιά μας Madonna; Δεν έχει σημασία πόσες φορές η παράλειψη αυτή είναι ακόμα αγαπήθηκε από εκατομμύρια. Μεγάλη δημοσιότητα ζωή της είναι στο προσκήνιο από την αρχή. Έχει αποδειχθεί ότι όλα αυτά δεν έχει σημασία πόσο πολύ φήμη, χρήματα και την επιρροή που έχουν στον κόσμο, όχι ο καθένας είναι τέλεια. Όλοι κάνουμε λάθη. Λάθη της έχουν μόλις δημοσιότητα για ολόκληρο τον κόσμο να δει. Ωστόσο, αυτή λυτρώνει τον εαυτό της πάντα. Δεν έχει σημασία πόσο χαμηλά παίρνει, Spears φαίνεται να αναπηδήσει πίσω δεξιά.
Διεθνή βάση οπαδών της, αποδεικνύει ότι έχει αγγίξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ... κάποιον τρόπο, με κάποιο τρόπο. Η μουσική της θα είναι πάντα να θυμόμαστε. Ακριβώς όπως η Madonna άφησε το στίγμα της για την παραγωγή της, η Spears είναι δικός έξοδος από τη δική μας. Η άνευ όρων αγάπη Spears έχει από εκατομμύρια αποδεικνύει κληρονομιά της θα είναι πάντα ζωντανά. Έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, έχει πιστωθεί ως το όγδοο μεγαλύτερες πωλήσεις γυναίκα καλλιτέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή είναι αναγνωρισμένη ως η καλύτερη σε πωλήσεις θηλυκό καλλιτέχνη του 21ου αιώνα και την πέμπτη συνολικά. Είναι όχι μόνο Madonna γενιά μας, αλλά και ένα εικονίδιο, για να πούμε το λιγότερο.
Ας το πούμε, η αγάπη για αυτό το θρυλικό καλλιτέχνη pop δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι επίσημο, δεν είναι πλέον ένα κορίτσι, είναι γυναίκα.
Θέλετε μια υπενθύμιση σχετικά με το γιατί την αγαπάμε; Ακριβώς ελέγξτε έξω αυτό το άλμπουμ!





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...