Top 25 καυτότερα κορίτσια Πού, Έχουμε ανακαλύψει το 2011

Ναι, είναι εκείνος ο χρόνος του έτους. Είσαι έτοιμος για αυτό;;; Καθίστε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε, επειδή ήρθε η ώρα να..
κοιτάξουμε πίσω στο πιο hot κορίτσια που έχουμε ανακαλύψει αυτό το έτος και .. ό, τι ένα χρόνο ήταν! Νομίζω ότι έχουμε χαρακτήρισε τις εκατοντάδες των hotties σας παιδιά πιθανώς δεν ήξερε το 2011, τα κορίτσια με τις σωστές καμπύλες σε όλες τις σωστές θέσεις, τόσο γελοία σέξι που θα μπορούσε να σας αφήσει άφωνους σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.
Πέρυσι έχουμε στεφθεί Πολωνική βόμβα Monika Pietrasinska ως το πιο hot "νέα" κορίτσι και τώρα, το 2011. Νομίζω ότι ήμασταν ακόμα καλύτερα σε αυτό, βρίσκοντας όλο και περισσότερα νέα κορίτσια για μας και σίγουρα νέα για σας ότι είστε εντελώς αγαπούσε.
Ήταν όμορφη βλασφημία σκληρή να πάρει μόλις 25 από αυτά, και ακόμα πιο δύσκολο να τα κατατάξει αλλά ελπίζω ότι θα σας αρέσει επιλογές και ταξινομήσεις μου. Για κάθε ένα από αυτά τα hotties θα βρείτε συνδέσεις με τα άρθρα που έχουμε δημοσιεύτηκε μαζί τους το 2011, όπου μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο υπέροχη είναι και γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, στις περισσότερες περιπτώσεις.
Ποιος είναι ο τυχερός αριθμός ένα; Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιος παίρνει την πρώτη θέση αυτό το έτος.

25. Cameron Russell

Αυτό το κορίτσι είναι προφανώς ένα αρκετά δημοφιλές αμερικανικό μοντέλο, αλλά μόνο αφού έχουμε δει μια πρόκληση drool εσώρουχα / μαγιό φωτογράφηση μαζί της είχε την πλήρη και αμέριστη προσοχή μας. Είναι adorably ζεστό και αυτές τις φωτογραφίες θα σας δείξει ακριβώς γιατί το λέω αυτό.

24.Tasha Collins

Νικητής του ζωολογικού κήπου 2010 Αυστραλία Beach Ανταγωνισμού Babes, Aussie αίσθηση Tasha Collins ή Νατάσα Κόλινς άρχισαν να αναλάβει τον κόσμο με groovy λίγο το σώμα της το τρέχον έτος μετά την εντυπωσιακή κάθε άνθρωπο από κάτω κάτω.

23. Mayra Suarez

Αυτή η μεξικανική Hottie ήρθε από το πουθενά φέτος να ρίξει τα σαγόνια μας με groovy λίγο το σώμα της ενώ ποζάρουν για πολλές μάρκες εσωρούχων. Υπάρχει ένα πράγμα που θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε όλοι: αυτή φαίνεται απολύτως εκπληκτική σε εσώρουχα!

22. Fernanda Prada

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι απλώς άλλο ένα βραζιλιάνο supermodel, αλλά αυτό το κορίτσι είναι waaay περισσότερο από αυτό. Είναι ένα από τα πιό χαριτωμένα Βραζιλίας μοντέλα που έχω δει ποτέ και θα μπορούσατε εύκολα να παρατηρήσετε ότι από τη διερεύνηση τυχόν ενιαία φωτογραφία μαζί της.

21. Danica Θρολ

Ω Danica ... Αυτή η ξανθιά βόμβα πρέπει να είναι το πιο hot νέα είσοδος στην εντυπωσιακή λίστα της Βρετανίας πρότυπα γοητείας για χρόνια. Και δεδομένου ότι οι περισσότεροι Βρετανοί μοντέλα που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσει αυτό το τόπλες ροδάκινο έκανε ακριβώς ότι από την πρώτη εικονογραφήσεις. Και τι ένα ζουμερό ράφι έχει .. Είναι βλασφημία ζεστό και αυτή δεν είναι ντροπαλή .. Πώς να μην την αγάπη γι 'αυτήν; Προσπαθούμε να διατηρήσετε την ιστοσελίδα μας ασφαλή για το έργο, αλλά μπορείτε να το Google το όνομά της για να φτάσουμε σε αυτά juicy φωτογραφίες.

20. Gabriella Holsten

Έχουμε δημοσιεύτηκε μόλις ένα photoshoot με το ροδάκινο, αλλά τι είναι μια φωτογράφηση ήταν! Είναι μια ανερχόμενη μοντέλο από τη Νορβηγία τόσο όμορφο που θέλετε ακόμη μεταβεί στο freaking κρύο χώρα για εκείνη. Δεν μπορώ να περιμένω να δω περισσότερα από αυτό το cutie.

19. Cora Skinner

Cora Skinner είναι ένα καυτό brunette μοντέλο από το Λος Άντζελες ο οποίος ήταν προφανώς γύρω εδώ και αρκετό, αλλά μόνο φέτος έχουμε να δούμε ακριβώς πώς πανέμορφο είναι. Ήταν χρονολόγηση ένα είδος διασημότητα σε αυτές τουλάχιστον χρόνια, αλλά αυτή είναι μόνο τώρα και με επίκεντρο τη σταδιοδρομία διαμόρφωσής της, η οποία είναι μεγάλη είδηση ​​για εμάς, ε;

18. Amy Childs

Ακόμα κι αν αυτή είναι μόλις 21, αυτό το κόκκινο καυτό ροδάκινο είναι ήδη ένα αγγλικό μοντέλο, αισθητικός, αγωνιζόμενος τηλεόραση πραγματικότητα και τηλεοπτική παρουσιάστρια, καθώς, αλλά ίσως δεν νοιάζονται για όλα αυτά, ε; Θα πρέπει απλά να ξέρουν ότι αυτή είναι μια freaking καυτή κοκκινομάλλα με ένα καταπληκτικό μικρό σώμα και νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι ακόμη θερμότερος από Christina Hendricks που είναι .. λέγοντας A LOT!

17. Analu Campos

Όταν έχω δει για πρώτη φορά μερικές φωτογραφίες από αυτό το βραζιλιάνο supermodel, εγώ δεν ήξερα ακριβώς τι να κάνει πρώτα. Ήμουν gawking και τρέχουν τα σάλια στον ίδιο χρόνο και νομίζω ότι ακόμη και τα μάτια μου ήταν βλασφημία ευτυχείς επίσης. Μοιάζει πραγματικά απίστευτο το εσωρούχων και το όνομά της κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει νευρικό γέλιο.

16. Gry Arnestad

Έχουμε δημοσιεύτηκε μόνο μια-δυο φωτογραφίες του δανικού μοντέλου Gry Arnestad αλλά gosh, αυτά ήταν περισσότερο από αρκετά για να μας κάνουν να θυμόμαστε το όνομά της. Είναι freaking ζεστό και ελπίζω ότι θα πάμε να ακούσουμε και να δούμε πολύ περισσότερα από της στο μέλλον.

15. Ναταλία Velez

Ναταλία είναι η πρώτη από τις δύο Κολομβίας hotties να κάνει αυτή τη λίστα, μετά ποζάρουν για μια μυαλό ανατίναξη photoshoot σε όλα τα είδη των τσιγγούνης εσωρούχων για Besame. Αγαπώ Besame για τα εσώρουχα τους, για τους βλαστούς τους και κυρίως για τη γεύση τους σε γυναίκες. Ναταλία είναι η απόδειξη ότι Κολομβίας γυναίκες είναι μερικά από τα πιο hot γυναίκες του κόσμου.

14. Shanina Shaik

Κατά την πρώτη, έχω σκεφτεί αυτό το ροδάκινο ήταν που σχετίζονται με την waay πιο δημοφιλή Irina Shayk, αλλά προφανώς δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους. Ακριβώς το γεγονός ότι είναι τόσο καυτό freaking. Shanina είναι ένα Aussie hottie ποιος παίρνει τον κόσμο από τη θύελλα μοντελοποίηση πολύ γρήγορα με απίστευτο το βλέμμα της και λίγο σφιχτό σώμα.

13. Clara Alonso

Ισπανικά supermodel Cara Alonso ανέλαβε τα μυαλά και τα όνειρά μας με μια-δυο φωτογραφίες mesmerizing μαγιό αρκετά θερμό ώστε να λιώσει όλο το πολικών παγετώνων. Αυτή η κοπέλα μπορεί κυριολεκτικά να σας κάνει να ανησυχώ με ένα μόνο ματιά σε κάποια από τις φωτογραφίες της.

12. Klara Wester

Klara μοιάζει ακριβώς με τι έχετε φανταστεί πάντα το τέλειο σουηδικό supermodel, μια πανέμορφη ξανθιά με απίστευτα μάτια, πλούσια χείλη και εντελώς κουνιστό καμπύλες. Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το hottie αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάμε να δούμε μια νέα πρόκληση drool πυροβολούν με νωρίτερα της ή αργότερα.

11. Lauren Ridealgh

Νομίζω ότι έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από σας παιδιά ευχαριστώντας μας για τη χαρακτηρίζει μεγάλη γκαλερί με το βρετανικό βόμβα επίδειξη τέλειο λίγο το σώμα της σε άτακτα εσωρούχων για Baci. Έχουμε χάσει πιθανότατα ώρες για τις γκαλερί, αλλά ότι ήταν σίγουρα χρόνο δαπανώνται σωστά.

10. Ξένια Tchoumitcheva

Θεέ μου, το όνομά της είναι όμορφη βλασφημία σκληρή να ξεκαθαρίσει, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτή είναι waaaay θερμότερο από το όνομά της και αυτή είναι ίσως το πιό χαριτωμένο / πιο σέξι (και ούτω καθεξής) supermodels ποτέ από την Ελβετία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν έχω δει το πρώτο φωτογραφίες από αυτό το cutie και παρόλο που το όνομά της είναι όμορφη βλασφημία περίπλοκη θυμήθηκα ακόμα σε αυτήν την ημέρα.

9. Catalina Otalvaro

Και .. το δεύτερο πέσει νεκρός πανέμορφο κολομβιανό μοντέλο που θα εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα είναι αυτό το ροδάκινο .. Για άλλη μια φορά, χάρη στην απίστευτη Besame και φωτογραφίσεις τους .. Catalina έδειξε off τέλειο λίγο το σώμα της σε μια μαζική φωτογράφηση εσωρούχων που θα μπορούσε να κάνει κάποιος από εμάς drool σαν freaking ζόμπι.

8. Rocio Guirao Diaz

Αυτή η ξανθιά βόμβα προφανώς όμορφη βλασφημία διάσημη στην Αργεντινή, όπου αυτή είναι στην τηλεόραση πιο συχνά από ό, τι θα μπορούσατε να σκεφτείτε, αλλά φέτος έχουμε τελικά πήρε την "κάλυψη" ευχαριστίες της σε μια καταπληκτική φωτογράφηση εσωρούχων για Sigry. Όπως μπορείτε να δείτε από οποιαδήποτε από αυτές τις φωτογραφίες, το ροδάκινο είναι τέλεια από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα και από μπροστά προς τα πίσω ..

7. Hana Nitsche

Έχουμε ανακαλύψει πραγματικά αυτό το γερμανικό supermodel το τελευταίο έτος, αλλά μόνο το 2011 έχουμε να δούμε πόσο γελοία ζεστό είναι πραγματικά. Είναι ένα από τα πιο hot γυναίκες γερμανική αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του waaay πιο δημοφιλή Heidi Klum. Έχει σίγουρα αυτό που χρειάζεται για να το κάνει αυτό ..

6. Jessica Perez

Αυτό Hottie έγινε επίσημα ισπανικά αγάπη μου από τότε που έχω δει το πρώτο φωτογραφίες του πίσω του τον Φεβρουάριο. Σύντομα μετά από αυτό κέρδισε το Sports Illustrated μαγιό Αναζήτηση Μοντέλο, που τίθενται για την Victoria Secret και νομίζω ότι αυτά είναι μόνο το πρώτο από τα πολλά επιτεύγματα για να έρθει. Jessica είναι ένα uber hottie και δεν μπορώ να περιμένω να τη δω στο Τεύχος μαγιό του επόμενου έτους από το SI.

5. Edita Vilkeviciute

Edita είναι ένα νεαρό μοντέλο της Λιθουανίας ο οποίος πήρε το κόσμο από τη θύελλα με καμπύλες groovy της και όλα τα γύρω hotness. Αυτό το ροδάκινο έχει μοντέλων για 2 ή 3 έτη, υποθέτω .. αλλά ανακαλύψαμε μόλις φέτος ευχαριστίες της για μια-δυο σαγόνι ρίψη photoshoots με μπικίνι και εσώρουχα για Victoria Secret. Wow!

4. Alyssa Miller

Alyssa μπορεί να είναι αριθμός μου μια συντριβή supermodel, από τότε που έχω drooled πάνω από καταπληκτικές φωτογραφίες της από το Τεύχος μαγιό φέτος από Sports Illustrated και .. δεδομένου ότι έχω δει το πρώτο εκπληκτική φωτογράφηση εσωρούχων από Intimissimi. Από τότε είχαμε photoshoots μετά photoshoots, με αυτό το ροδάκινο που φαίνεται τόσο γλυκό που πιστεύω ότι νέες λέξεις όπως hotlicious θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί για να περιγράψουν την ομορφιά της.

3. Barbara Palvin

Για εκείνους από εσάς που ακόμα δεν έχουν ιδέα ποιος Barbara Palvin είναι, όλοι θα μπορούσαμε να σας πω είναι ότι αυτή πρόκειται να είναι η επόμενη αγάπη σας. Είμαι σοβαρός, αυτό είναι το πόσο εσείς πρόκειται να της αρέσει. Αυτή είναι μια χαριτωμένη uber ουγγρικής μοντέλο που είναι ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της, ακόμη κι αν είναι μόλις 18 αυτή τη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε να ακούσουμε και να δούμε πολύ περισσότερα από της στο μέλλον.

2. Kate Upton

Χρειαζόμαστε πραγματικά να πούμε τίποτα για Kate Upton? Σκέψη έτσι .. Αυτό το κορίτσι έχει παντού το 2011, δεσπόζει το διαδίκτυο και λικνίζοντας το μυαλό μας με το τέλειο σώμα της. Έθεσε σε σέξι μπικίνι για Τεύχος μαγιό SI και πήρε το όνομά του Rookie της χρονιάς, μας έδειξε πώς να Dougie, σχεδόν συνετρίβη Twitter με drool της επαγωγής twitpics, μας έκανε να λιώσει χάρη στο βίντεο διάδρομο της για Beach Bunny, που θέτει σε μπικίνι και τσιγγούνης εσώρουχα πάνω από και πάνω και .. Νομίζω ότι ο κατάλογος αυτός θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα. Είναι freaking ζεστό και το ξέρουμε όλοι. Ήμουν έτοιμος να της δώσει # 1 αλλά και από όλες τις άλλες ιστοσελίδες που έκανε, αυτή είναι η πρώτη μας 2.

1. Νίνα Agdal

Και ο τυχερός αριθμός ένα, το 2011 είναι ... η uber χαριτωμένο δανική supermodel Νίνα Agdal. Θεέ μου, εγώ δεν ξέρω καν τι να πω σχετικά με αυτό το hottie .. Είμαι αρκετά άφωνος κάθε φορά που παίρνω για να δείτε μια νέα φωτογράφηση μαζί της και ότι τα λέει όλα. Την αγάπησα από την πρώτη μέρα και από τότε μόλις έγινε όλο και καλύτερα. Είναι ακριβώς το είδος του κοριτσιού που είχα φέρει σπίτι με τη μαμά, έτσι adorably καυτό που θα μπορούσε να σας κάνει να λιώσει σαν παγωτό σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή πρόκειται να είναι το μέλλον κοπέλα μου, έτσι δεν drool πάρα πολύ πάνω της, εντάξει;


 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...