ΟΦΗ Γιόρταζαν και... δώρισαν τη νίκη

Νίκη... στολισμένη με κεράκια σημείωσε ο ΟΦΗ στη Βοιωτία, όπου κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και νιώθει απόλυτα ασφαλής όσον αφορά την υπόθεση παραμονή..

Χθες γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι Φώτης Παπουλής, Ρικάρντο Βερόν και Νίκος Αναστόπουλος και ο καθένας από τους εορτάζοντες είχε τη δική του συμμετοχή σ' αυτήν την επιτυχία των Κρητικών. Ο Ελληνας επιθετικός, που έκλεισε τα 27 του χρόνια, στο 33ο λεπτό σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του και στο 67' κέρδισε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μάντζιος, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο Αργεντινός ανασταλτικός χαφ, που συμπλήρωσε τα 31 του χρόνια, έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό. Τέλος, ο τεχνικός του συλλόγου του Ηρακλείου, που έγινε 54 ετών, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το έμψυχο δυναμικό που παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικό. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αποθέματα δυνάμεων, μολονότι προέρχονταν από το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου επίσης θριάμβευσαν.
«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που θα βοηθήσει για τη συνέχεια. Ηρθε μετά από την υπερπροσπάθεια των παικτών μου στον αγώνα της Πέμπτης για το Κύπελλο. Φεύγοντας από το Ηράκλειο για τα δύο ματς λέγαμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε με δύο νίκες. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Τώρα γιορτάζουμε, αλλά από αύριο (σ.σ.: σήμερα) συνεχίζουμε τη δουλειά. Εχουμε κάνει μια πορεία θαύμα?», επεσήμανε ο προπονητής των Κρητικών. Αναλύοντας τον χθεσινό αγώνα τόνισε: «Περάσαμε ανώδυνα τα πρώτα λεπτά και κατόπιν επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό. Στο β΄ μέρος δεχτήκαμε πίεση αλλά μετά το 2-0 επικρατήσαμε ολοκληρωτικά».
Από την πλευρά του ο Γ. Παράσχος δήλωσε: «Δυστυχώς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας». Σχετικά με την επιθετική «αφλογιστία» υπογράμμισε: «Παρότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν κατορθώσαμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Ο ΟΦΗ έπαιξε κλειστά. Χρειάζεται κουράγιο και τύχη για τη συνέχεια. Ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ».
Οι επόμενες αγωνιστικές
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Με ΠΑΟ (εκτός), στις 25/1, με ΑΡΗ (εκτός), στις 29/1, με ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠ. (εκτός), την 1η/2,
ΟΦΗ: Με SKODA ΞΑΝΘΗ (εντός), στις 28/1, με ΕΡΓΟΤΕΛΗ (εκτός), στις 4/2, με ΠΑΟΚ (εντός), στις 12/2
Περιγραφή: Δ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Απόδοση: Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...