Eros Ramazotti, o τραγουδιστής του έρωτα είναι στο ΘΕΜΑ!

Παιδί του «έρωτα» ο Ερος Ραμαζότι, όπως προστάζει και το ελληνικό του όνομα, και σίγουρα το πιο πολυαναφερόμενο και αγαπητό ιταλικό όνομα παγκοσμίως!..


Το αστέρι της ποπ που αναβιώνει, εδώ και χρόνια, τις παλιές ένδοξες εποχές του ιταλικού τραγουδιού εξακολουθεί να ενθουσιάζει τους χιλιάδες φαν του με νέες περιοδείες και νέες συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο (Σερ, Τίνα Τάρνερ, Αντρέα Μποτσέλι, Πάτσι Κένζιτ, Αναστέζια, Τζο Κόκερ, Ρίκι Μάρτιν). 

Στην 25χρονη μέχρι σήμερα καριέρα του ο γοητευτικός Ιταλός τραγουδιστής έχει κάνει επανειλημμένα ρεκόρ πωλήσεων, με τα άλμπουμ του να έχουν μέχρι στιγμής πουλήσει πάνω από 50 εκατ. σε ολόκληρο τον κόσμο! 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «ΘΕΜΑ» προσφέρει στους φαν του Ραμαζότι δωρεάν μερικά από τα πιο θρυλικά άλμπουμ του, ξεκινώντας από τις πρώτες θρυλικές δουλειές του και φτάνοντας στα πρόσφατα καταπληκτικά ντουέτα του. 

Το πρώτο CD της προσφοράς δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το «Cuori Agitati», με το οποίο έκανε την αχτύπητη είσοδό του στη μουσική βιομηχανία, και το σουξέ «Terra Promessa», που του χάρισε και το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. 

Ακολουθεί το «Nuovi Eroi» (που θα είναι και το δεύτερο άλμπουμ της προσφοράς του «ΘΕΜΑτος», με το οποίο ο Ραμαζότι κατέκτησε απανωτά Νο 1 σε ολόκληρη την Ευρώπη) αλλά και το «In Certi Momenti» που συνόδεψε μια από τις πιο πετυχημένες τουρνέ που σημείωσε ποτέ καλλιτέχνης στην Ευρώπη και έγινε πλατινένιο στις περισσότερες χώρες που επισκέφτηκε ο διάσημος ποπ αστέρας. 

Στην προσφορά του «ΘΕΜΑτος» επίσης περιλαμβάνεται το αξεπέραστο «In Ogni Senso» που κυκλοφόρησε το 1990, προμηνύοντας μια εντυπωσιακή στροφή στην πορεία του καλλιτέχνη. Με αφορμή την κυκλοφορία του συγκεκριμένου δίσκου, ο Ερος Ραμαζότι διοργάνωσε τη μεγαλύτερη πρες κόνφερανς που είχε γίνει ποτέ στη Γηραιά Ηπειρο, καλώντας 200 δημοσιογράφους από ολόκληρο τον κόσμο στην πανέμορφη Βενετία. 

Εκεί βρέθηκε κι ένας εξαιρετικός παραγωγός, ο Κλάιβ Ντέιβις, ο οποίος συμβούλευσε τον Ραμαζότι να δώσει συναυλία στη Νέα Υόρκη και να τολμήσει να εμφανιστεί σε έναν χώρο που θα ονειρεύονταν πολλοί τραγουδιστές από την Ευρώπη: στο περίφημο Radio City της Νέας Υόρκης. Ηταν μάλιστα ο πρώτος Ιταλός καλλιτέχνης που τόλμησε να εμφανιστεί στη σκηνή του Radio City σε μια sold out συναυλία που άφησε εποχή. 

Εκτοτε ο Ραμαζότι είχε και τα διαπιστευτήρια που χρειαζόταν ώστε να συγκεντρώσει στο πλευρό του τα μεγαλύτερα αστέρια του διεθνούς πενταγράμμου, όπως οι Ροντ Στιούαρτ, Ελτον Τζον και Τζο Κόκερ, και να τραγουδήσει μαζί τους. Τα δοξασμένα αυτά ντουέτα οδήγησαν στο αξεπέραστο «Dove c’e musica», που θα δοθεί επίσης ως προσφορά από το «ΘΕΜΑ». Οσο για το «Stilelibero», που θα κλείσει και τον κύκλο «Ραμαζότι» στο «ΘΕΜΑ», είναι το άλμπουμ που συνοψίζει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του Ιταλού καλλιτέχνη και ξετυλίγει όλο το φάσμα των επιτυχιών του. 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα δοθούν τα τέσσερα πρώτα CD του Ραμαζότι (Cuori Agitati, Nuovi Eroi, In Certi Momenti, Musica E’) σε πολυτελή κασετίνα.

Μην χάσετε τη μοναδική αυτή προσφορά!    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...