«Ο θείος μου Teddy" Με Lauren 28 Ιανουαρίου, 2012

Caroline Kennedy έστειλε ένα e-mail στους υποστηρικτές νωρίτερα σήμερα, θυμάται τη στιγμή που ο θείος της, ο Τεντ Κένεντι δάνεισε τη φωνή του στην εκστρατεία του Προέδρου Ομπάμα:..

Πριν από τέσσερα χρόνια σήμερα, μπήκα Θείος Teddy μου και χιλιάδες ενθουσιασμένοι φοιτητές του Αμερικανικού Πανεπιστημίου να εγκρίνει ο Μπαράκ Ομπάμα ως ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μπαράκ Ομπάμα είχε κτυπηθεί κάτι στους νέους και τους νέους στην καρδιά. Είδα το πάθος στη δική παιδιά στην εφηβεία μου, και έχω ακούσει από μια διαφορετική γενιά των ανθρώπων που δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν όπως έκαναν όταν ο πατέρας μου έτρεξε για την προεδρία.
Νιώσαμε έντονα ότι χρειαζόμασταν για να εκλέξουν έναν Πρόεδρο ο οποίος μας ώθησε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, ο οποίος θα μπορούσε να συνδέσει αυτή την πεποίθηση για υψηλότερα ιδανικά μας, και ο οποίος κατανόησε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, νομίζω ότι για αυτό που ενέπνευσε μου πρώτα για την υποστήριξη του Μπαράκ Ομπάμα, είμαι περήφανος έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος έχει αγωνιστεί σκληρά για τις τιμές Teddy held αγαπητός, και σηκώθηκε για θέματα που έχουν σημασία, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.
Teddy κατανοητό ότι οι προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης δεν είναι πολιτικές-είναι προσωπικές. Γι 'αυτό Teddy αγωνίστηκε για 40 χρόνια για να κάνει την υγειονομική περίθαλψη είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο για τις αμερικανικές οικογένειες.
Πόσο περήφανοι θα ήταν να δούμε υποψήφιο του υπογράψει την οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου σε νόμο ως πρόεδρος, δίνοντας όλους τους Αμερικανούς την ασφάλεια της γνώσης ότι η φροντίδα της υγείας τους θα είναι εκεί όταν τη χρειάζονται περισσότερο.
Σε ομιλία του πριν από τέσσερα χρόνια του σήμερα, Teddy μας υπενθύμισε όλους ότι το φωτεινό φως της ελπίδας και της δυνατότητας που λάμπει ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες. Ήξερε ότι με τον Μπαράκ Ομπάμα ως πρόεδρος, η Αμερική θα λάμψει ξανά. Δεν νομίζω ότι θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι, τέσσερα χρόνια αργότερα, αυτή η πρόεδρος θα είχε τελειώσει τον πόλεμο στο Ιράκ, η οποία καταργήθηκε "δεν ζητά, δεν λένε," και εγγυημένα στις γυναίκες το δικαίωμα της ίσης αμοιβής για ίση εργασία .
Τις εκλογές του 2012 θα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Και όπως μπορείτε να σκεφτείτε τι ρόλο που μπορεί να παίξει αυτή τη φορά, θέλω να θυμάστε ότι όταν Teddy ένωσε αυτήν την εκστρατεία, δεν ήταν μόνο ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος τον συνέταξε in.
Ήταν σας.
Η δυνατότητα της ενημερωτικής εκστρατείας που διοργάνωσαν οι απλοί άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να αλλάξουμε τη χώρα μας προς το καλύτερο και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εργαστούν τόσο σκληρά όσο χρειάζεται τον ενέπνευσε, στη συνέχεια, και αυτό είναι που με εμπνέει και σήμερα.
Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε. Θα σε δω εκεί έξω,
Caroline Kennedy.....
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...