Ένα μεγάλο πράγμα για της γυναίκες της Λατινικής Αμερικής είναι ότι γενικά δεν φοβούνται να αναδείξουν το σώμα τους..2

Lisa Guerrero (Chile)

 ΝΟ:2  Υπάρχει κάτι σχετικά με της  γυναίκες  της  Λατινικής Αμερική που μας οδηγεί τρελός. Οι γοφοί ... ότι ... ότι προφορά πάθος!
Ευτυχώς για μας ο κόσμος σπορ είναι γεμάτος με σέξι Λατίνες, είτε είναι αθλητές, WAGs, ή ακόμα και sportscasters.
Για ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας (ξέρω ότι κάνετε κλικ σε παρουσιάσεις όπως αυτό για το ιστορικό περιεχόμενο), η περιοχή πήρε το όνομά του στη Λατινική Αμερική, επειδή οι ​​γλώσσες που ομιλούνται εκεί (ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά) βασίζονται σε λατινικά..


Η περιοχή είναι γνωστή ως τη Λατινική Αμερική περιλαμβάνει το Μεξικό, την Καραϊβική, την Κεντρική Αμερική και τη Νότια Αμερική.
Πλήθος θέσεων από την οποία να επιλέξει 30 πιο σέξι Λατίνες μας για τον κόσμο του αθλητισμού. Έτσι καθίστε πίσω, χαλαρώστε και κάντε στον εαυτό σας μια χάρη από τη θέση αυτή την λίστα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο. Πίστεψέ με, αυτό θα καταστήσει πολύ πιο ευχάριστη
.

Απω το Πουέρτο Ρίκο ομορφιά κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο Μις Υφήλιος το 2006. Έγινε ένα WAG όταν άρχισε να βγαίνει με συναδέλφους Πουέρτο Ρίκο και οριακά JJ Barea νάνος.
Μερικές φορές η ζωή είναι απλά δεν είναι δίκαιο.
Barea υπήρξε καθοριστικός με αποτέλεσμα οι Μάβερικς στους τελικούς του NBA. Νομίζω ότι είναι ευτυχής που επιτέλους


Τον τελευταίο καιρό όλο το Μεξικό ασχολείται μαζί της. Πρόκειται για το “Next top model” της χώρας και βέβαια όχι άδικα. Η Elsa Benitez κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο τον περασμένο Ιούλιο και με αφορμή την... αντικατάστασή της σε περίπου δύο μήνες φωτογραφίζεται και δίνει συνεντεύξεις σε αρκετά περιοδικά. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν απουσιάζει από τις ερωτήσεις που δέχεται και βέβαια στο όλο κλίμα η απάντηση. “Ελπίζω η ομάδα να είναι το next top model” του ποδοσφαίρου, δηλώνει η Elsa.



































Εύα Λονγκόρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας, αλλά και οι δύο γονείς της είναι μεξικάνικης καταγωγής.
Ήταν ίσως ο πιό γνωστός για την ύπαρξη η σύζυγος του φρουράς Σπερς Τόνι Πάρκερ, έως ότου το ζευγάρι χώρισε μέσω ισχυρισμών της απιστίας εκ μέρους του Tony.
Αυτό είναι εντάξει, Εύα. Θα σ 'αγαπώ ακόμα.


Aida Yespica είναι γνωστή για τη χρονολόγηση των ιταλικών ποδοσφαιριστή Ματέο Φεράρι. Κέρδισε το διαγωνισμό Μις Βενεζουέλα που κέρδισε μια εμφάνιση για την έκδοση της ΒενεζουέλαςΕάν η αμερικανική εκδοχή του Survivor κορίτσια είχαν σαν αυτό σε αυτό, πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλύτερα με τη δημογραφική 18-24.Είναι μόλις 30 ετών και είναι ένα από τα ποιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο. Ο λόγος για την καυτή καλλονή από τη Βενεζουέλα Aida Yespica. H πρώην Μις Βενεζουέλα συνεχίζει τις προκλητικές βουτιές της στις παραλίες του Μαϊάμι φορώντας ότι πιο μικροσκοπικό βρει.Η Aida ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ το 2002 όταν και εξελέγη Μις Βενεζουέλα ενώ στη συνέχεια πήγε στη Μέκκα της μόδας το Μιλάνο όπου και εργάστηκε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.Στα 27 της απέκτησε ένα γιο και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη με την τροπή που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και η καριέρα της.















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...