Κυπριακές Αερογραμμές: Στα δρομολόγια εσωτερικού Οι Κυπριακές Αερογραμμές ξεκινούν στις 25 Μαρτίου την πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τρία καθημερινά δρομολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές

Την προσέλκυση εταιρειών από το διεθνή αεροπορικό σκηνικό έχει πετύχει το εσωτερικό δίκτυο της Ελλάδας, η οποία παρά την οικονομική κρίση φαίνεται να αποτελεί μια «ελπιδοφόρα» αγορά για τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες..

Η αυξημένη επιβατική κίνηση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης προσέλκυσε μια νέα εταιρεία, η οποία κάνει δυναμική είσοδο στα δρομολόγια εσωτερικού. Πρόκειται για τις Κυπριακές Αερογραμμές οι οποίες ξεκινούν στις 25 Μαρτίου την πτήση Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 3 καθημερινά δρομολόγια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
Ενίσχυση
Η σύνδεση της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη ενισχύει την παρουσία της κυπριακής εταιρείας στα δρομολόγια εσωτερικού με την ήδη λειτουργούσα γραμμή Ηράκλειο - Ρόδος.
«Η νέα αυτή πτήση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας και τη διάθεση αναβάθμισης της παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, και ενισχύει τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με το ελληνικό επιβατικό κοινό που μας τιμά και μας εμπιστεύεται επί 65 έτη», δήλωσε ο κ. Γ. Μαυρόκωστας, εκτελεστικός πρόεδρος της Cyprus Airways. «Στόχος μας είναι να ...απογειώσουμε... τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και να προσφέρουμε μια εξ ολοκλήρου αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία στο επιβατικό κοινό των δύο μεγάλων ελληνικών πόλεων», σχολίασε ο κ. Γιάννης Πανταζόπουλος, διευθυντής Ελλάδας της Cyprus Airways.
Θεσσαλονίκη
Σε «μήλον της Εριδος» έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη για τις ελληνικές αλλά και τις διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» να προσελκύει όλο και περισσότερες πτήσεις Τα μειωμένα τέλη του «Μακεδονία» σε σχέση με το αεροδρόμιο της Αθήνας έχουν μετατρέψει τη συμπρωτεύουσα σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς. Στο πλαίσιο αυτό, η Aegean Airlines από την 1η Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσει πτήσεις Θεσσαλονίκη - Τελ Αβίβ, έναν προορισμό που το 2011 είχε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ το 2010 οι διανυχτερεύσεις Ισραηλιτών στη Θεσσαλονίκη ήταν 12.500, το 2011 πενταπλασιάστηκαν φτάνοντας τις 59.500. Την ίδια στιγμή, η Turkish Airlines ανακοινώνει ότι «πυκνώνει» τις πτήσεις της μεταξύ Θεσσαλονίκης - Κωνσταντινούπολης από 4 την εβδομάδα που είναι σήμερα σε 6 μέσα στον Απρίλιο, ενώ για το καλοκαίρι μπορεί να γίνουν και επτά (μια κάθε μέρα).
Την ίδια στιγμή τουριστικό γραφείο από τη Σμύρνη στέλνει κάθε 2 εβδομάδες ένα γκρουπ τουριστών προς τη Θεσσαλονίκη, συνεργασία που αναμένεται να επεκταθεί περεταίρω τους καλοκαιρινούς μήνες. Από την πλευρά της, η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει προς το νέο της προορισμό, το Tελ Αβίβ, καθώς και προς την Κωνσταντινούπολη, με ιδιαίτερα ελκυστικούς ναύλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...