Στο φινάλε «χτύπησε» η ΤΣΣΚΑ, η Νάπολι 3-1 την Τσέλσι

Στις καθυστερήσεις άρπαξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ισοπαλία από τη Ρεάλ Μαδρίτης και απέφυγε την εντός έδρας ήττα. Οι δύο ομάδες ανεδείχθησαν ισόπαλες 1-1 στο παγωμένο «Λουζνίκι» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνας για τη φάση των «16» του Champions League..

Στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι έκανε την ανατροπή και νίκησε την Τσέλσι με
3-1 παίρνοντας σαφές προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς του Λονδίνου.

ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ 3-1


Με τον Εντινσον Καβάνι να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, η Νάπολι νίκησε 3-1 την Τσέλσι στο «Σαν Πάολο» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στους προημιτελικούς.


Ο Μάτα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 27', όμως ο Καβάνι με δύο ασίστ στον Λαβέτσι (39', 65') και ένα γκολ στο 45' μετέτρεψε σε προσωπικό θρίαμβο την αναμέτρηση.


Η ομάδα του τιμωρημένου Βάλτερ Ματσάρι (στον πάγκο βρέθηκε ο βοηθός του) έχει το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς (14 Μαρτίου) του «Στάμφορντ Μπριτζ». Οσο για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, το μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι
προμηνύεται δυσοίωνο.

Διαιτητής:
Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Κίτρινες:
Καβάνι - Μειρέλες, Κέιχιλ

ΝΑΠΟΛΙ (Νικολό Φρουσταλούπι):
Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζο, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Ζουνίγκα, Χάμσικ (82' Πάντεφ), Καβάνι, Λαβέτσι (74' Τζεμαϊλί)

ΤΣΕΛΣΙ (Αντρέ Βίλας-Μπόας):
Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουϊς, Μποσίνγκουα (12' λ.τρ. Κόουλ), Μεϊρέλες (70' Εσιέν), Ραμίρες, Στάριτζ, Μάτα, Μαλουντά (70' Λάμπαρντ), Ντρογκμπά

Νοκ άουτ ο Τέρι πριν από το ματς...

Ο Τζον Τέρι ταξίδεψε στην Ιταλία και ήταν έτοιμος να παίξει κόντρα στη Νάπολι, ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα η κατάσταση του ποδιού του χειροτέρεψε μετά την τελευταία προπόνηση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο διεθνής Άγγλος στόπερ και αρχηγός της Τσέλσι θα λείψει αρκετό καιρό.
Στην προπόνηση που έκαναν οι «μπλε» το βράδυ της Δευτέρας, ο Τέρι αισθάνθηκε νέες έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και τη νύχτα ο πόνος δεν του επέτρεψε να κοιμηθεί. Νωρίς το πρωί ενημέρωσε σχετικά το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και αυτό με τη σειρά του αφού εξέτασε το πόδι του ποδοσφαιριστή, ενημέρωσε τον Αντρέ Βίλας Μπόας για τη ζημιά. Ο Τέρι είχε τραυματιστεί στις 7 Ιανουαρίου, όταν συγκρούστηκε με... το δοκάρι στο ματς Κυπέλλου με την Πόρτσμουθ.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1


Οι Μαδριλένοι, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 28'. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ θα έφευγε νικήτρια από το «Λουζνίκι», ο Βέρνμπλουμ ισοφάρισε για την ΤΣΣΚΑ στις καθυστερήσεις του αγώνα (93').


Διαιτητής:
Μπγιόρν Κουίπερς (Ολλανδία)

Κίτρινες:
Βέρνμπλουμ - Αλόνσο, Ράμος, Κοεντράο

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλούτσκι):
Τσεπτσούγκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Α. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόγεφ, Αλντόνιν (68΄ Χόντα), Βέρνμπλουμ, Τόσιτς (82' Νέτσιντ), Ντούμπια, Μούσα (64' Ολίσε)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο):
Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ (84' Αλμπιόλ), Καγιεχόν (75' Κακά), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (16' λ. τρ. Ιγκουαΐν)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...