Ο νέος Κένεντι, μπροστά στην πόρτα της Βουλής Ο Τζόζεφ-3, εγγονός του Ρόμπερτ, θέτει υποψηφιότητα στη Μασσαχουσέττη

Ο Τζόζεφ Κένεντι-3, εγγονός του Ρόμπερτ Κένεντι, ανιψιός του προέδρου Τζακ Κένεντι και του γερουσιαστή Εντουαρντ Κένεντι και γιος του επί 12 χρόνια βουλευτή Τζόζεφ Κένεντι-2, αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την βουλευτική έδρα στην Μασσαχουσέττη την οποία αφήνει κενή ο βουλευτής Μπέρνι Φρανκ..


«Είναι μεγάλο προνόμιο να υπηρετείς μια Πολιτεία όπως η Μασσαχουσέττη», δήλωσε ο Τζόζεφ Κένεντι, αποκαλύπτοντας ότι «όλη η οικογένεια των Κένεντι ένιωθε άσχημα επειδή μετά τον θάνατο του θειου Εντι δεν υπήρχε το όνομα Κένεντι στα νομοθετικά σώματα της Μασσαχουσέττης».

Ο Τζόζεφ Κένεντι, 31 ετών, ο οποίος υπηρέτησε ως εισαγγελέας σε περιφερειακό δικαστήριο της Πολιτείας αλλά παραιτήθηκε πριν δυο μήνες για να πολιτευθεί, πρέπει να κερδίσει στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών της Πολιτείας και στις βουλευτικές του Νοεμβρίου.

Μολονότι ουδέποτε ως σήμερα ο Τζόζεφ έθεσε υποψηφιότητα για πολιτικό αξίωμα η εκλογή του πρέπει να θεωρείται εξασφαλισμένη επειδή το όνομα Κένεντι είναι πόλος έλξης στην Μασσαχουσέττη και τίτλος μνήμης και τιμής για την Πολιτεία. Τα εργατικά σωματεία δήλωσαν ότι θα τον υποστηρίξουν και μια χθεσινή δημοσκόπηση σε περιορισμένο κύκλο του έδωσε 55% προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...