Οι 30 πιο σέξι Λατίνες στον Αθλητισμό

Rosa Mendes είναι WWE Diva που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βανκούβερ, αλλά είναι από την Κόστα Ρίκα καθόδου.
Εδώ κινήσεις υπογραφή περιλαμβάνει κλασικά, όπως το "Λουλούδι Πτώση» και το «Φαινόμενο του Καναδά..

Δεν ξέρω τι οποιοδήποτε από αυτά είναι, αλλά δεν θέλω να γίνει για μένα.


 Μπία και Μπράνκα Φέρες (Βραζιλία)Δεν νομίζω συγχρονισμένη κολύμβηση είχαν ποτέ θεωρηθεί ως «σέξι» του αθλητισμού της Βραζιλίας μέχρι τα δίδυμα Μπία και Μπράνκα Φέρες ενώσει τις τάξεις του.
Αυτά τα κορίτσια μπορεί ακόμη και να κάνουν μπάνιο τα καλύμματα και τα πώματα μύτη να εξετάσουμε ζεστό.Τεχνικά θα πρέπει να λαμβάνουν έως και δύο υποδοχές, αλλά επειδή στο μυαλό μας είναι πάντα μαζί, θα μπορούσαμε επίσης να της μετρήσουν ακριβώς όπως ένα άτομο. 




 Mayra Veronica (Κούβα)Πρέπει να είναι δύσκολο να ανακάμψουν από την χρονολόγηση Kim Kardashian. Είναι σίγουρα βοηθάει όταν μπορείτε να κινηθείτε σε κάποιον που μοιάζει με το μοντέλο απω την  κουβα / τραγουδιστής Mayra Veronica.
Της σχέσης με Ρέτζι Μπους έκανε, αλλά όχι τελευταίο είμαι βέβαιος ότι κάθε πήρε ακριβώς αυτό που ήθελαν από το ραντεβού.




 Ινές Σάινθ (Μεξικό)δημοσιογράφος Ινές Σάινθ πυροδότησε μια τεράστια συζήτηση για το αν ήταν σκόπιμο για δημοσιογράφους πάρεργο να ντύνονται σαν να είσαι έτοιμος να χτυπήσει το κλαμπ .
Η ομόφωνη ετυμηγορία: Δεν είναι μόνο αναγκαίο, αλλά επίσης   και να ενθαρρύνεται.





 Gisele Bundchen (Βραζιλία)Gisele Bundchen Βραζιλίας είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον κόσμο, και αυτή είναι επίσης παντρεμένη με κάποιον τύπο που πραγματικά απολαμβάνει νεροτσουλήθρες .
Όταν πρόκειται για hotties από τη Λατινική Αμερική, η Gisele πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας.  




πηγη        ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...