Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης Η κρητική ομάδα νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό και οι Αρκάδες (1-0) την Κέρκυρα

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας..
όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις τον Ολυμπιακό. Η κρητική ομάδα επικράτησε 3-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 15’ και με σουτ του Παπουλή στο 45’ και του Ζορμπά στο 89’. Επίσης, ο ΟΦΗ είχε δοκάρι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Σίσιτς.
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Πίτσος, Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (78΄ Βάντο), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής (65΄ λ. τρ. Ζορμπάς), Σίσιτς, Καμπάνταης (75΄ Ζόρντι Λόπεθ).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Τριανταφύλλου, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Σιάκκας (18΄ λ. τρ. Κιάσσος), Παρασκευαΐδης (52΄ λ. τρ. Τριανταφύλλου), Ανάκογλου, Βουτσιάς (70΄ Γκούρτσας), Τάντιτς, Στεφανίδης.

Εν τω μεταξύ, λύση σε ένα ακόμη οικονομικό πρόβλημα καλείται να βρει η διοίκηση του ΟΦΗ καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή Πλάτωνα Καρακατσάνη, επιδικάζοντάς του ποσό 110.058. ευρώ.
Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΟΦΗ καλείται να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό σε πέντε ισόποσες δόσεις, με την πρώτη να ορίζεται για τις 2 Μαρτίου. Η κρητική ΠΑΕ κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση μη αποπληρωμής των οφειλομένων.
Στο τέταρτο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της προημιτελικής φάσης,  ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας εντός έδρας και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε διπλά ματς.
Το «χρυσό» γκολ για τον Αστέρα πέτυχε στο 44' ο Σολάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα (70' Αρσενίεβιτς), Σολάκης (85' Περόνε), Ροζέριο (61' Φορμίκα), Ναβάρο.
ΚΕΡΚΥΡΑ
(Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Γραμμόζης, Καραλής (57' Ιωάννου), Αγρίτης (69' Καλαντζής), Ενρίκε, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Κοντοδήμος, Βερονέζι, Ζιάμπαρης, Εντουάρντο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...