Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο Καμπ Νου τη Βαλένθια 5-1 με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει νέα παράσταση και να σημειώνει τέσσερα γκολ.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε στο Καμπ Νου τη Βαλένθια 5-1 με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει νέα παράσταση και να σημειώνει τέσσερα γκολ. Η Μπαρτσελόνα είναι πάντα στη 2η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς  διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης..

Η Βαλένθια, προηγήθηκε με τον Πιάτι μόλις στο 9', αλλά η απάντηση από την Μπαρτσελόνα δεν άργησε να έρθει. Ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε στο 22'  και πέντε λεπτά αργότερα, σκόραρε πάλι για το 2-1. Στο 40'  ο Φάμπρεγας  είχε σουτ στο δοκάρι και στο β' μέρος, για είκοσι λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις για γκολ με τους δύο τερματοφύλακες (Βαλντές και Ντιέγκο Αλβες) να πραγματοποιούν εξαιρετικές επεμβάσεις.

Μετά το 70' όμως, άρχισαν και πάλι τα γκολ! Ο Μέσι στο 76' έκανε το 3-1, στο 85' πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ και τελικά ο Τσάβι στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.   


Στα άλλα αποψινά ματς: Γρανάδα-Σοσιεδάδ 4-1, Μπιλμπάο-Μάλαγα 3-0, Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 4-0, Σπόρτιγκ Χιχόν-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1,  Λεβάντε-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-5.


Στη βαθμολογία (23 αγ): Ρεάλ Μαδρίτης 61, Μπαρτσελόνα 51, Βαλένθια 40, Εσπανιόλ, Μπιλμπάο από 33.  

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...