Η ΠΑΕ ΠΑΟ, ο Τσάκας και τα σαουδαραβικά... στραγάλια (του)

Τελικά ο πολύφερνος ατζέντης Βλάσης Τσάκας, ο οποίος απειλούσε ότι με το που θα ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος θα κατατεθούν τα λεφτά αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός..
από Αραβικό fund που (λέει ότι) εκπροσωπεί, εμφανίστηκε τη νύχτα της Δευτέρας (20/2). Συγκεκριμένα, μίλησε τηλεφωνικώς στην τηλεοπτική «Δίκη» του ΣΚΑΪ, αλλά για ακόμη μια φορά έμεινε στα «θα»...
Οχι μόνο δεν αποκάλυψε ονόματα, αλλά ισχυρίστηκε ότι η πρόταση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει κατατεθεί γιατί ακόμη ετοιμάζεται... Προσθέτει μάλιστα ότι δεν θα είναι ύψους 15 εκατ. ευρώ, αλλά θα είναι τέτοια που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του συλλόγου - που σημαίνει μεγαλύτερη από τα 15 εκατ.
«Δεν κατατέθηκε σήμερα (Δευτέρα) η πρόταση γιατί δεν ήταν έτοιμη από τη Σαουδική Αραβία. Εφτασε στις 17:00 και στις 17:30 διαπιστώσαμε κάποια πράγματα και επεστράφη για να κατατεθεί αύριο-μεθαύριο. Ετοιμάζεται. Δεν θα είναι 15 εκατ. ευρώ. Θα προβλέπει ποσό που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες που έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχει καθυστερήσει η πρόταση, αλλά σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη. Το νομοσχέδιο καθυστέρησε να ψηφιστεί και σε λίγες μέρες θα είναι νόμος του κράτους, επομένως τι να καταθέσουμε νωρίτερα. Έχουμε χρόνο μέχρι τις αρχές Μαρτίου, στις 9 του μήνα που είναι προγραμματισμένη η ΓΣ του Παναθηναϊκού για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση» υποστήριξε ο Τσάκας.
Μάλιστα για να δώσει έμφαση πρόσθεσε: «Λίγη ακόμη υπομονή, πιστέψτε με δεν έχουμε να κάνουμε με στραγάλια... έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έρχεται να βάλει χρήματα σε μία χώρα που αυτή τη στιγμή είναι αναξιόπιστη».
Σχετικά με το δάνειο που κινείται να εξασφαλίσει η υπό τον Δημήτρη Γόντικα διοικητική ηγεσία του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού, ο Τσάκας τόνισε: «Καλά κάνει ο κ. Γόντικας και κοιτάει να βγάλει δάνειο για την ΠΑΕ, εγώ όμως δεν ξέρω κάποια τράπεζα που να μπορεί να του εγκρίνει και να βγάλει δάνειο για τέτοιο ποσό σε λιγότερο από 25 ημέρες. Μέχρι τότε λοιπόν εμείς θα έχουμε ήδη καταθέσει την πρότασή μας και το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι κοιτάμε αυτή τη βδομάδα να καταθέσουμε την ολοκληρωμένη πρόταση που θα μπορέσει να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες, τις πραγματικές ανάγκες, του Παναθηναϊκού».
Σε ερώτηση για το ποιον Αραβα πρίγκιπα εκπροσωπεί, ο Τσάκας απάντησε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα για ένα και μόνο λόγο: Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν ούτε διαφήμιση, ούτε τίποτα. Από την πλευρά μας πάντως ο κ. Βαρδινογιάννης έχει το δικαίωμα να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των επενδυτών».
Τέλος ο Τσάκας επανέλαβε «Εμείς θα καταθέσουμε μια πρόταση που θα βγάζει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο, αλλά θέλουμε και τους παλαιούς μέτοχους να συμμετέχουν κανονικά στην ΑΜΚ της ΠΑΕ», ενώ για το σχόλιο του Θανάση Γιαννακόπουλου ότι το Τριφύλλι δεν μπορεί να βασίζεται σε πριγκίπισσες, αρκέστηκε να πει: «Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, σέβομαι απόλυτα τις απόψεις του. Είναι δικαίωμά του να το πει αν το πιστεύει...».
Κι άλλος σεΐχης - φάντασμα;
Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας να απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του επικεφαλής του fund, όμως έχει διαρρεύσει ότι πρόκειται για τον σεΐχη Αμπντουλαζίζ Αλ Χαγκάγκ. Πάντως το συγκεκριμένο όνομα δεν εμφανίζεται στην μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου google, μολονότι υποτίθεται ότι πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Σαουδικής Αραβίας, που επενδύει στο real estate.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...