ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις κόντρα στην Ουντινέζε

Για τη μεγάλη πρόκριση κόντρα σε ένα από τα φαβορί της  διοργάνωσης του Europa League  παίζει απόψε στις (20.00 Αnt1) ο αήττητος επί 12 αγώνες στην Ευρώπη, ΠΑΟΚ..


Tα προβλήματα για τον Ρουμάνο προπονητή του δικέφαλου , Λάζλο Μπόλονι είναι γνωστά Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φωτάκη και τους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, Γλύκο και Κατσικά.  

Στην αποστολή πήρε 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους:

Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Στο μεταξύ τον  πρώτο λόγο, λόγω έδρας, στον ΠΑΟΚ δίνει  ο Μαουρίτσιο Ντομίτσι για την πρόκριση απέναντι στην Ουντινέζε μετά το 0-0 στο «Φρίουλι», ωστόσο θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς της Τούμπας.  


«Προσωπικά μου άρεσε η ατμόσφαιρα που έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Ούντινε. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ παίζει τώρα στην έδρα του και μπροστά στον κόσμο του, έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Το ίδιο ίσχυε και για μας στο ‘Φρίουλι’. Παραλίγο να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή επιθετικά. Πιστεύω πως αν αποδώσουμε όπως πρέπει, θα έρθει και το γκολ».

Όσο για το ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε στο πρώτο ματς, ανέφερε: «Δεν μου έκανε εντύπωση κάποιος συγκεκριμένος παίκτης, αλλά περισσότερο η ομάδα του ΠΑΟΚ σαν σύνολο και η οργάνωση που είχε στο γήπεδο».

Για τη σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ και αρχηγού της Ουντινέζε, Αντόνιο Ντι Νατάλε, είπε: «Ο Ντι Νατάλε μάς λείπει πολύ. Η απουσία του δεν αλλάζει τη φιλοσοφία ή την τακτική μας, αλλά μας λείπει η ατομική του ποιότητα».

πηγη  εδω περ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...