ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Καμμένος - Μανώλης στον πυρήνα νέου κόμματος

Καμμένος - Μανώλης στον πυρήνα νέου κόμματος Θέμα ολίγων ημερών είναι πλέον η δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο της δεξιάς, καθώς οι κ. Καμμένος και Μανώλης καταρχήν και ενδεχομένως και άλλοι εκ των διαγραφέντων βουλευτών από τη ΝΔ, έχουν πάρει πλέον τις οριστικές τους αποφάσεις..

Θέμα ολίγων ημερών είναι πλέον η δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο της δεξιάς, καθώς οι κ. Καμμένος και Μανώλης καταρχήν και ενδεχομένως και άλλοι εκ των διαγραφέντων βουλευτών από τη ΝΔ, έχουν πάρει πλέον τις οριστικές τους αποφάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που αναμένουν για να ορίσουν την ακριβή ημέρα των ανακοινώσεων είναι η ψηφοφορία επί των εφαρμοστικών νόμων που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κάποιοι εκ των συναδέλφων τους αποδεχθούν τελικά την -έμμεση πλην όμως σαφή- πρόσκληση της ηγεσίας της ΝΔ να ψηφίσουν υπέρ και να επιστρέψουν στο κόμμα.
Μέχρι στιγμής πάντως, εκτός των δύο πολιτικών στελεχών, την ρήξη με τον κ. Σαμαρά φαίνεται να επιλέγουν και οι κ. Μαρκόπουλος, Βόζεμπεργκ, Ζώης και Βλάχος. Χθες, πάντως μέλη της ηγετικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησαν και πάλι «ανοιχτή» την πόρτα της επιστροφής στους διαγραφέντες.
Καμμένος - Μανώλης στον πυρήνα νέου κόμματος
Ο Ι. Βρούτσης σε δηλώσεις του (MEGA) προέβλεψε ότι σύντομα θα υπάρξουν ευκαιρίες και συνέδεσε απόλυτα τη θετική ψήφο στους εφαρμοστικούς νόμους με την επιστροφή των διαγραφέντων στη ΝΔ. Ανάλογη τοποθέτηση έκανε και ο Π. Παναγιωτόπουλος.
«Οποιος έχει τη διάθεση και το φρόνημα να επανακάμψει» -σημείωσε (στο «Ράδιο Εννέα») μπορεί να το δείξει. Μπορεί να δείξει ότι υιοθετεί και ενστερνίζεται την πολιτική που έχει ακολουθήσει ο Αντ. Σαμαράς στην κόψη του ξυραφιού, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωση της ελληνικής οικονομίας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους».
Στον αντίποδα, η Φωτεινή Πιπιλή εκτίμησε ότι η όποια «στροφή» υπάρξει θα πλήξει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου.
«Θεωρώ ότι είναι λάθος αυτή η συζήτηση (σ.σ.: περί θετικής ψήφου και επιστροφής στο κόμμα), είμαστε όλοι οι βουλευτές, ή κανονικά πρέπει να είμαστε, μεγάλα παιδιά, υπεύθυνα. Οχι να ψηφίζουμε κάτι και μετά να αρχίσουμε να κλαψουρίζουμε». «Νομίζω δεν βοηθάει καθόλου τον πιεσμένο κόσμο αυτού του είδους η συζήτηση», κατέληξε.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...