ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Ο Τσάβες ξανά στο χειρουργείο

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες Σε νέα εγχείρηση θα χρειαστεί να υποβληθεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, καθώς οι γιατροί εντόπισαν μια κυτταρική αλλοίωση 2 εκατοστών στο σημείο της λεκάνης του, από το οποίο είχε πέρυσι αφαιρεθεί ένας καρκινικός όγκος μεγέθους μπάλας του μπέιζμπολ..

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες
Σε νέα εγχείρηση θα χρειαστεί να υποβληθεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, καθώς οι γιατροί εντόπισαν μια κυτταρική αλλοίωση 2 εκατοστών στο σημείο της λεκάνης του, από το οποίο είχε πέρυσι αφαιρεθεί ένας καρκινικός όγκος μεγέθους μπάλας του μπέιζμπολ. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Τσάβες, καθώς -όπως ανέφερε- έπρεπε να βάλει ένα τέρμα στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει χθες ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλή και ότι θα χρειαστεί νέα εγχείρηση, φήμες που είχαν τροφοδοτήσει ένα σκληρό παιχνίδι δηλώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, μιλώντας στους εργάτες του εργοστασίου Βένεμινσκ, δήλωσε: «Εξαιτίας των ολοένα και διογκούμενων φημών, είμαι υποχρεωμένος να δώσω όλες τις πληροφορίες τώρα. Δεν υπάρχει μετάσταση. Είναι μια εξαιρετικά μικρή αλλοίωση μόλις 2 εκατοστών η οποία εντοπίζεται εύκολα. Θα πρέπει να αφαιρεθεί και έτσι θα χρειαστεί εγχείρηση, η οποία θα είναι λιγότερο πολύπλοκη από την προηγούμενη».
Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Τσάβες, μετά την εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στην οποία είχε υποβληθεί, παίρνουν συχνά μεγάλες διαστάσεις, ενώ η υγεία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου, στις οποίες θα επιδιώξει μία έκτη θητεία.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...