Έξαλλος ο Μπέζος με τις φήμες

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν την πετυχημένη σειρά του Mega, «Κλινική περίπτωση» να πέφτει «θύμα» της κρίσης και να κόβεται πρόωρα..
ενώ οι συντελεστές αυτής να παραμένουν απλήρωτοι. Στις φήμες αυτές έρχεται και βάζει τέλος ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος δεν κρύβει τον εκνευρισμό του για όσα ακούγονται και γράφονται για τη σειρά.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό "Τv Ζάπινγκ" κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. "Αρκετά πια με αυτή την τρομολαγνεία και με τις ράδιο - αρβύλες! Ούτε "πάγωσαν" τα γυρίσματα μας, ούτε σταματά η προβολή της σειράς, ούτε παίζεται κανένα θρίλερ με το τι μέλλει γενέσθαι. Το θρίλερ γενικά παίζεται στην Ελλάδα και όχι ειδικά στην τηλεόραση. Αν καταστραφεί η Ελλάδα, τότε ναι, θα καταστραφεί και η τηλεόραση» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Επίσης, εξηγεί τι συμβαίνει με τα γυρίσματα και τις φήμες ότι το συνεργείο είναι απλήρωτο. "Μη μασάτε" στα όσα απείρου κάλλους γράφονται. Ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για τα 14 πρώτα επεισόδια μας και ετοιμάζουμε και το 15ο. Έχουμε άλλα πέντε για τη σεζόν και όλα βαίνουν καλά στο να δοθεί πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο. Δεν ισχύει ότι δεν έχω πάρει ευρώ και ότι είμαι απλήρωτος. Το συνεργείο το δικό μας πληρώνεται κανονικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...