ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ (TheWrap.com) - Bruce Springsteen και η E Street Band θα πραγματοποιήσει στα Grammy Awards 2012, που ενώνει το Άδελε, Paul McCartney, Katy Perry, Taylor Swift και Nicki Minaj στην ενδεκάδα μουσική παράσταση..

Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, "καταστρέφοντας μπάλα," στις 6 Μαρτίου και την πρώτη του περιοδεία στις ΗΠΑ με την Φιλαρμονική οδό Ε από το θάνατο τον περασμένο Ιούνιο του σαξοφωνίστα Clarence Clemons. "Εμείς αναλαμβάνουμε τις δικές μας" είναι το πρώτο single από το άλμπουμ.
Νέα από την απόδοση του αφεντικού »έρχεται στα τακούνια της ανακοίνωσης ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ θα επιστρέψει στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση φωνητική χορδή της το Νοέμβριο.
Ο τραγουδιστής tweeted: "Ima είναι, Ima να τραγουδούν στο Grammys Έχει περάσει τόσο καιρό άρχισα να ξεχάσω ότι ήμουν τραγουδίστρια δεν μπορώ να περιμένω, να μιλήσει σύντομα xx.!». Είναι υποψήφια σε έξι κατηγορίες αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένων των ρεκόρ του έτους και το τραγούδι της χρονιάς.
Επίσης πρόκειται να εκτελέσει είναι ο Jason Aldean και Kelly Clarkson, Glen Campbell, οι Coldplay, η Rihanna, Bruno Mars και ο Μπλέικ Σέλτον.
Η Grammys θα μεταδοθεί στο CBS στις 12 Φεβρουαρίου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...