Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-2

Ξεκάθαρα αυτή ήταν η βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο φορ του Ατρόμητου έκρινε με δύο γκολ την πλάστιγγα του παιχνιδιού υπέρ της ομάδας του Περιστερίου σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, αλλά με πολύ σασπένς και ένταση στο φινάλε..


Οι ευκαιρίες ήταν είδος προς εξαφάνιση στο πρώτο μέρος. Ο Μήτρογλου απέδειξε ακόμα μία φορά πως μπορεί να δράσει σε πολύ μικρό χώρο και δεν χρειάζεται πολύ για να κάνει τη ζημιά. Η ωραία απαλλαγή και το πλασέ του χάρισε το προβάδισμα στον Ατρόμητο στο 29'.


Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με τον φορ του Ατρομήτου να χτυπά για δεύτερη φορά στην κόντρα για το 2-0. Ο Μήτρογλου δεν θέλησε να πανηγυρίσει κανένα από τα γκολ εναντίον της πρώην του ομάδας, ωστόσο την είχε εκτελέσει.


Ο Πανιώνιος μπήκε στο ματς με την κεφαλιά του Ντιμπαλά και απώλεσε δύο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Η αναμέτρηση έγινε αίμα κι άμμος στο φινάλε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Γιάχου και τον Μάντζιο να αποβάλλεται από τον ρέφερι του αγώνα στο 89'.


Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος υποχρέωσε τους Νεοσμυρνιώτες στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα από τις 11 Δεκεμβρίου (ΠΑΟ 1-2) κι ενώ μετρούσαν τρεις συνεχόμενες νίκες.



Δώνης: «Το πιο χυδαίο γήπεδο»

Μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου και του Ατρόμητου ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου ξέσπασε για τα όσα άκουσε και αντίκρισε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.


"Είναι το πιο χυδαίο γήπεδο στην Ελλάδα. Τόσα χρόνια σε κανένα γήπεδο από όσα έχω πάει δεν βρίζουν τόσο χυδαία. Όσα χρόνια έρχομαι εδώ με βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Υποτίθεται ότι οι Έλληνες παράγουμε πολιτισμό. Ορίστε ο πολιτισμός".


Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας είπε:
"Είναι κρίμα σ' ένα γήπεδο που φημίζεται για την φιλοξενία του να υπάρχει αυτή η εικόνα. Όμως αυτό που το προκάλεσε θεωρώ ότι ήταν οι αποφάσεις του διαιτητή Γιάχου. Δεν έχω πλήρη εικόνα για τις επίμαχες φάσεις και φυσικά θα πρέπει να τις δω στην τηλεόραση".

ΠΗΓΗ: www.pamesports.grπηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...