Στο Μέριλαντ των ΗΠΑ το τυχερό δελτίο των 640 εκατ. δολαρίων

Ένα δελτίο που κέρδισε 640 εκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση του λότο Mega Millions στις ΗΠΑ, πωλήθηκε στο Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press..


Ωστόσο επί του παρόντος δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν και άλλα, ή αν είναι ένας ο κάτοχος του τυχερού δελτίου και συνεπώς ο μοναδικός νικητής του τζακπότ που θα λάβει το ποσό αυτό, το οποίο αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού παγκοσμίως.
Οι τυχεροί αριθμοί (2, 4, 23, 38, 46 και ο αριθμός mega-ball 23) ανακοινώθηκαν αργά χθες στις 23:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδος).

Ο τυχερός παίκτης μπορεί να διαλέξει αν θα λαμβάνει πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για 26 χρόνια ή αν θα λάβει εφάπαξ το ποσό των 460 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς το υπόλοιπο θα δοθεί σε ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς φόρους.

Είχε υπολογιστεί ότι η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το τζακπότ- ποσό που συγκεντρώνεται σταδιακά από τον Ιανουάριο καθώς δεν υπήρχε νικητής σε 18 συνεχόμενες κληρώσεις- ήταν μία στα 176 εκατομμύρια.

Οι οργανωτές δεν έχουν προβεί σε καμιά ανακοίνωση για τον νικητή ή τους νικητές του τζακπότ. Ίσως χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες πριν ο νικητής εμφανιστεί, καθώς γενικά όσοι κερδίζουν τυχερούς λαχνούς συμβουλεύονται πρώτα δικηγόρους πριν ανακοινώσουν ότι κέρδισαν.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...