Ψηφίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ψηφίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου..
Περίπου εννιά εκατομμύρια ευρώ θέλει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του μήνα…

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει τις εξελίξεις από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ η οποία είναι σε εξέλιξη.

Νωρίτερα αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Παρουσία δημοσιογράφων οι διαδικασίες...

12:27:
«Εγώ και η ομάδα μου έχουμε 4 εκατομμύρια ευρώ έτοιμα να βάλουμε», τόνισε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

12:25:
Δεν έχει ψηφισθεί τι πρόκειται να γίνει με το θέμα του γηπέδου.

12:20
Ψηφίστηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το ακριβές ποσό που χρειάζεται η ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα είναι 8.955.000 ευρώ.

11:33
Η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης συνεχίζεται. Περιμένουμε να γίνουν δηλώσεις μετά το τέλος της, από τους μετόχους και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο κ.Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν τη λήξη της συνεδρίασης διότι έχει κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις που είχε κάνει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

11.31:
«Εγώ είπα μέσα αυτά που θέλετε να πείτε κι εσείς. Πονάω κι εγώ τον Παναθηναϊκό. Αν εσείς τον πονάτε μια, εγώ τον πονάω δέκα», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στους οπαδούς που έτρεξαν επάνω του μόλις βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ για να μάθουν τι έγινε.

11:27
Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησε από τη Γενική Συνέλευση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Έχουν γίνει πολλά λάθη», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς που τον πλησίασαν.

10:25
Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες χωρίς να δίνουν το «παρών» οι μέτοχοι κ.κ. Ζολώτας και Δάβαρης. Ο πρώτος, μάλιστα, αναμενόταν να βάλει χρήματα στην ΑΜΚ. Ωστόσο, ο κ. Ζολώτας εκτιμάται ότι εκπροσωπείται από τον Βγενόπουλο ή τον Πολέμη.

10:20
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εκπροσωπείται από το νομικό του σύμβουλο.

10:17:
Αυτή την στιγμή περίπου τριάντα οπαδοί της ομάδας βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Λογικά οι περισσότεροι από αυτούς, αν όχι όλοι θα περιμένουν μέχρι και τη λήξη των διαδικασιών.

10:15:
Από τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτός που έγινε αποδεκτός με χειροκροτήματα ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. «Μόνο εσύ μπορείς. Πες τους να βάλουν κανένα φράγκο στην ομάδα», του φώναξαν κάποιοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται έξω από τα γραφεία.

10:11
Τελικά, την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και οι δημοσιογράφοι. Η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για μια "ανοικτή" για τον Τύπο συνεδρίαση έγινε δεκτή.

10:10
Πριν από λίγο άρχισαν οι διαδικασίες.

10:08
Το "παρών" θα δώσει και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας και πλέον μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι εάν θέλουν τα μέλη του ΔΣ μπορούν να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση.

10:04:
Παρών και ο Αδαμάντιος Πολέμης.

10:01
Αμέσως μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο, στα γραφεία και ο Λεωνίδας Πολέμης

10:00
Παρών στα γραφεία και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

09:56
Πριν από λίγα λεπτά έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Γιώργος Λιβέρης. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να εκπροσωπηθεί και να μην δώσει το "παρών".

09:43:
Στα γραφεία βρίσκονται ήδη κάποιοι από τους μετόχους. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο του Μαρία Λομβάρδου έχουν φτάσει και περιμένουν την έναρξη των διαδικασιών.

09:40:
Έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ βρίσκονται πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου.

phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...