ΜΑΝΤΟΝΑ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΗΣ «Ξύπνα πρώην σύζυγε, αυτή είναι η ζωή σου»

Το εξομολογητικό 12ο άλμπουμ της, «MDNA», κατέκτησε ήδη την κορυφή στην ιστορία των δισκογραφικών πωλήσεων μέσω ΔιαδικτύουΤο «MDNA»..
κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, σε επιλεγμένα δισκοπωλεία της χώρας μας, ενώ από αύριο θα διατίθεται στα περισσότερα σημεία διανομής Τύπου συνοδευόμενο από ένα οκτασέλιδο περιοδικό στις σελίδες του οποίου θα υπάρχουν ανέκδοτες φωτογραφίες της Μαντόνα, δηλώσεις αλλά και κριτικές για το νέο της άλμπουμΜπορεί να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της η Μαντόνα, ωστόσο δεν σκοπεύει να παραδώσει τον τίτλο της «βασίλισσας» της ποπ, προς το παρόν τουλάχιστον... Και αυτό αποδεικνύεται από το νέο της άλμπουμ με τίτλο «MDNA», το οποίο έχει ήδη προκαλέσει πάταγο, λίγες μόνον ημέρες μετά την κυκλοφορία του.Αρκεί να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον γι' αυτό το 12ο στούντιο άλμπουμ της Μαντόνα, η οποία επανήλθε έπειτα από πέντε χρόνια δισκογραφικής σιωπής, ήταν τόσο μεγάλο ώστε την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών κατέκτησε την κορυφή του τσαρτ του i-Tunes, σε πενήντα διαφορετικές χώρες, σημειώνοντας ρεκόρ στην ιστορία των δισκογραφικών πωλήσεων μέσω Διαδικτύου.Οσον αφορά στην Ελλάδα, το «MDNA» κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, σε επιλεγμένα δισκοπωλεία, ενώ από αύριο θα διατίθεται στα περισσότερα σημεία διανομής Τύπου συνοδευόμενο από ένα οκτασέλιδο περιοδικό στις σελίδες του οποίου θα υπάρχουν ανέκδοτες φωτογραφίες της Μαντόνα, δηλώσεις αλλά και κριτικές για το νέο της άλμπουμ. Οσοι μάλιστα αγοράσουν το cd θα λαμβάνουν αυτομάτως μέρος στην κλήρωση για ένα ταξίδι δύο ατόμων στην Κωνσταντινούπολη, όπου η ποπ σταρ θα δώσει συναυλία στις 7 Ιουνίου.Η νέα δισκογραφική δουλειά της Μαντόνα είναι σοκαριστικά εξομολογητική, καθώς επτά από τα καινούργια της τραγούδια αναφέρονται στην προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα στον γάμο και το διαζύγιό της με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι.Για παράδειγμα στο κομμάτι «Ι' don 't give a...» η Μαντόνα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσπάθησα να είμαι ένα καλό κορίτσι, προσπάθησα να είμαι η σύζυγός σου. Απέρριψα τον εαυτό μου! Και κατάπια το φως μου...». Στο ίδιο τραγούδι περιγράφει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μια παντρεμένη γυναίκα και μητέρα: «Ξύπνα πρώην σύζυγε, αυτή είναι η ζωή σου, τα παιδιά μόνη σου, μίλα στο τηλέφωνο, συνάντησε τον τύπο, αγόρασε φόρεμα, όλα για να εντυπωσιάσεις...».Η ίδια δηλώνει γι' αυτό το κομμάτι πως «είναι ένα οργισμένο τραγούδι που μιλάει για τη φύση της αγάπης, το ολοκληρωτικό δόσιμο, όπου ένα μέρος του εαυτού σου στραγγαλίζεται, γιατί στον έγγαμο βίο παραδίδεσαι στο άλλο σου μισό. Του παραχωρείς υπερβολική δύναμη. Φθάνει μόνο να είναι ο σωστός...».Προφανώς ο Γκάι Ρίτσι δεν ήταν ο σωστός, γι' αυτό και η συζυγική ζωή μαζί του εξάντλησε τη Μαντόνα, η οποία ένιωθε ιδιαίτερα καταπιεσμένη, εξ ου και πήρε την απόφαση να δώσει ένα τέλος στο... μαρτύριό της... Αλλωστε κι η ίδια παραδέχτηκε πως το νέο αυτό άλμπουμ τη βοήθησε να βγάλει από μέσα της όλη την οργή που είχε: «Για μένα το MDNA λειτούργησε σαν κάθαρση. Ενιωθα σαν φυλακισμένο αγρίμι. Μισώ τη λέξη ''control'' (έλεγχος) κι ας λένε πως θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο...».

  • 300 ΕΚΑΤ. ΑΛΜΠΟΥΜ
  • Στα τριάντα χρόνια της καριέρας της η Μαντόνα έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει αποσπάσει εννέα βραβεία Γκράμι, ενώ οι θαυμαστές της στο Facebook αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...