H Τατιάν Μουρ είναι μια Τσερόκι

Η αμερικανίδα μοντέλο Τατιάν Μουρ κατάγεται από την αμερικάνικη φυλή των Τσερόκι και τονίζει την αυθεντική αμερικάνικη καταγωγή της σε όλες τις συνεντέυξεις της..
Εχει φωτογραφηθεί για αμερικάνικα αντρικά περιοδικά και όπως τονίζει έχει μεγάλη σημασία για αυτήν οι γυμνές φωτογραφίσεις της να είναι καλλιτεχνικές και γι αυτό εμπιστεύεται μόνο συγκεκριμένους φωτογράφους.
Αν γίνει διάσημη και πλούσια θέλει να βοηθήσει τη μητέρα της να ενισχύσουν τη φυλή των Τσερόκι.

Η Τασούλα του Κίτσου

 

O Κίτσος έβαλε στον γάϊδαρο μέχρι και GPS για να την βρίσκει στη διαφήμιση της Vodafone. Ο λόγος για τη Τασούλα του Κίτσου, την ηθοποιό Μαρία Διακοπαναγιώτου η οποία στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί γυμνή για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε γυμνή, στο σπίτι της, για τις ανάγκες της στήλης Naked City του περιοδικού Lifo…
Η… τηλεοπτική «Τασούλα», έκανε τη φωτογράφιση για καλό σκοπό καθώς οι φωτογραφίες των επώνυμων της στήλης Naked City εκτίθενται και πωλούνται στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ τα κέρδη πάνε για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Τζέισκα Μπίελ, η πιο σέξυ

Πρώτη σε μια νέα λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του κόσμου είναι πλέον η Τζέσικα Μπίελ.
Η Σκάρλετ Γιοχάνσον "εκτοπίστηκε" στη δεύτερη θέση.
H Τζέσικα Μπίελ από τη Μινεσότα των ΗΠΑ είναι γνωστό μοντέλο τραγουδίστρια και ηθοποιός.Εγινε γνωστή με το ρόλο της Μαίρη Κάντμεν στην αμερικάνικη σειρά 7ος Ουρανός και ακολούθησαν συμμετοχές της σε πολλές αμερικάνικες ταινίες.

Η Αμαζόνα... με το κορμί κολόνα

 Είναι η «αμαζόνα» που διαδέχθηκε τον «ομορφάντρα» στην επιτυχημένη διαφήμιση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.Η Μαντώ Γαστεράτου είναι το κορίτσι που αναδείχθηκε Μις Ελλάς στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του 2010 και αργότερα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Nitro

 

Ιωάννα Ντέντη: Καριέρα στις ΗΠΑ

 Η Ιωάννα Ντέντη δεν κέρδισε τον τίτλο του Next Top Model στο ριάλιτι, αλλά τον δεκδικεί στην πραγματική ζωή.Το νεαρό μοντέλο έχει αφήσει πίσω την την Ελλάδα και ακολουθεί πλέον καριέρα στις ΗΠΑ.Η 23χρονη ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και δηλώνει ενθουσιασμένη από τη νέα της ζωή.

ΠΗΓΗ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...