«SEPULTURA» Ερχονται οι Βραζιλιάνοι θρύλοι του μέταλ

Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς χέβι μέταλ σκηνής, οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι «Sepultura» θα βρεθούν στις αρχές του..
καλοκαιριού στη χώρα μας προκειμένου να δώσουν μία συναυλία, στις 2 Ιουνίου, στο κλαμπ «Fuzz».

Ο κιθαρίστας των Sepultura, Andreas Kisser
Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς χέβι μέταλ σκηνής, οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι «Sepultura» θα βρεθούν στις αρχές του καλοκαιριού στη χώρα μας προκειμένου να δώσουν μία συναυλία, στις 2 Ιουνίου, στο κλαμπ «Fuzz». Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση στη χώρα μας, οι Ελληνες θαυμαστές τους ωστόσο δεν τους έχουν ξεχάσει. Και παρά το γεγονός ότι η σημερινή τους σύνθεση είναι διαφορετική, για τους Ελληνες φαν της thrash metal, αυτή θα είναι μία από τις σημαντικότερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.
Από το 1984
Οι «Sepultura» δημιουργήθηκαν το 1984 από τους αδελφούς Max και Igor Cavalera και πολύ γρήγορα εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο σημαντικά σχήματα της thrash metal σκηνής έχοντας στο ενεργητικό τους πολλούς επιτυχημένους δίσκους και ακόμη περισσότερα σημαντικά τραγούδια. Μεταξύ αυτών και τα «Inner Self», «Refuse/Resist», «Arise», «Τerritory» κ.α. Μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή τους, Max Cavalera, συνέχισαν να ηχογραφούν άλμπουμ και να δίνουν συναυλίες.Την ίδια βραδιά με τους «Sepultura», θα παίξουν οι «Suicidal Angels», ένα σημαντικό ελληνικό συγκρότημα με έντονη παρουσία στο εξωτερικό, οι «Flames» που αποτελούν το πρώτο ελληνικό thrash metal συγκρότημα και οι Ισραηλινοί «Hammercult».Εισιτήρια προπωλούνται στα «Ticket House», «Metal Era» και «Public» στην τιμή των 25 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...