Σάλος με το ροζ βίντεο της Tulisa Contostavlos

Στην Ελλάδα όλοι ψάχνουν το ροζ βίντεο της Μελίνας Τσιλιμίγκρα, το οποίο βέβαια διαψεύδεται από το στέλεχος του ΛΑΟΣ... Αντίθετα, στην Αγγλία, το ροζ βίντεο της Tulisa Contostavlos βρίσκεται on air, με χιλιάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν την ελληνικής καταγωγής κριτή του βρετανικού «X-Factor»..


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το ροζ βίντεο της Tulisa Contostavlos έχουν δει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια χρήστες. Παράλληλα, τα σχόλια στα πορνογραφικά sites, όπου και μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει το εξάλεπτο θέαμα, είναι... διθυραμβικά.

Η 23χρονη Τούλα Παυλίνα Κοντοσταύλου μαζί με τους δικηγόρους της περνάει στην αντεπίθεση και υποστηρίζει πως το ροζ βίντεο που είναι αναρτημένο σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου το διακίνησε ο πρώην σύντροφός της, Τζάστιν Έντουαρντς.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Tulisa είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια του «καυτού» εξάλεπτου βίντεο.

Στην ομολογία της, η σέξι τραγουδίστρια δήλωσε σίγουρη πως το βίντεο αναρτήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, η Tulisa έδειξε και φωτογραφία από τις κοινές τους διακοπές στην Κω.

Η 23χρονη κατέθεσε μήνυση στον 28χρονο, ζητώντας του 100.000 λίρες.

Την ίδια ώρα όμως η Tulisa έχει να αντιμετωπίσει και τις κατηγορίες της μητριάς της, Melanie Vondrau, η οποία δήλωσε πως «από τη στιγμή που άφησε κάποιον να τραβήξει ένα τέτοιο βίντεο, τότε δεν έχει καμία αξιοπρέπεια».

Εφόσον η τραγουδίστρια αποδείξει ότι ο Έντουάρντς κρύβεται πίσω από το σκάνδαλο με το ροζ βίντεο, τότε η 23χρονη θα δικαιούται μεγάλη αποζημίωση, σύμφωνα με δικηγόρους. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...