Έχουν σχέση από το 2006 Ντύνεται νύφη η Κριστίν Λαγκάρντ!

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και ο αγαπημένος της, Ξαβιέ Τζακάντι, όπως η ίδια αποκάλυψε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου .Σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, η επικεφαλής του ΔΝΤ σύστησε τον επί..
χρόνια σύντροφό της για πρώτη φορά ως «σύζυγο» . Αν και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο της, ο ενθουσιασμός της κυρίας Λαγκάρντ ήταν εμφανής.
Η Λαγκάρντ έχει ήδη δύο γιους από τον πρώτο της γάμο και τα τελευταία χρόνια συζεί με τον επιχειρηματία Ξαβιέ Τζακάντι.

Ο Τζακάντι είναι 56 ετών, επιχειρηματίας από τη Μασσαλία, ο οποίος ταξιδεύει κάθε μήνα για να είναι κοντά της για μία εβδομάδα. Αυτή είναι η «συμφωνία» του ζευγαριού, που ξεκίνησε τη σχέση του το 2006, 20 χρόνια αφότου είχαν πρωτογνωριστεί στο πανεπιστήμιο. Και οι δύο, σε κάθε ευκαιρία, παραδέχονται ότι ζουν ένα μεγάλο έρωτα.

Η κυρία Λαγκάρντ έχει μεγάλη αδυναμία σε τρία πράγματα: στους γιους της, στον νυν σύντροφό της και στoν οίκο Chanel.

Η γκαρνταρόμπα της θα μπορούσε να… γλιτώσει την Ελλάδα από το χρέος. Μέχρι και 20 χιλιάδες ευρώ στοιχίζει μόνο μία εμφάνιση της σιδηράς κυρίας του ΔΝΤ.

Μπορεί να παίρνει σκληρές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας, ωστόσο αναμφισβήτητα το κάνει με στιλ, αφού τα κομψά συνολάκια που φοράει κοστίζουν το λιγότερο 5.000 ευρώ το καθένα




 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...