ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ Σκηνικό έντασης στο Σύνταγμα

Σκηνικό έντασης στο Σύνταγμα Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος, όπου από το απόγευμα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας..
εκατοντάδες πολίτες, με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μπροστά από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, όταν κουκουλοφόροι επιχείρησαν να απομακρύνουν τα προστατευτικά κάγκελα που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί, τόσο μπροστά από τη Βουλή, όσο και από την πλευρά του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία.
Οι κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν μολότωφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και δακρυγόνων. Μάλιστα τα επεισόδια γενικεύτηκαν και η ένταση μεταφέρθηκε μπροστά από τη "Μεγάλη Βρετανία", ενώ άγνωστοι στη Σταδίου άρχισαν να σπάνε μάρμαρα για να πετάξουν προς τους αστυνομικούς.
Οι συμπλοκές, πάντως, συνεχίζονται, σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αυτή την ώρα, στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος.
Νωρίτερα, γύρω στις οκτώ το βράδυ, επικράτησε και πάλι ένταση όταν ομάδα ατόμων κινήθηκε προς το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Τα μέλη της ομάδας απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν «φράγμα» μπροστά από τα κουβούκλια των σκοπών. Κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν στους αστυνομικούς μπουκάλια με νερό και νεράτζια και δύο καπνογόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...