ΕΚΛΕΒΕ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ Ενοχη κόρη εκατομμυριούχου για τις λεηλασίες του Λονδίνου

Η 20χρονη Λόρα Τζόνσον (metro.co.uk) Ένοχη έκρινε δικαστήριο του Λονδίνου την 20χρονη κόρη εκατομμυριούχου για τον…οργανωτικό της ρόλο κατά τα εκτεταμένα επεισόδια στην βρετανική πρωτεύουσα..
πέρυσι τον Αύγουστο, παρότι η ίδια υποστήριξε ότι οι ταραξίες την υποχρέωσαν να συνεργαστεί μαζί τους.

Η 20χρονη Λόρα Τζόνσον (metro.co.uk)
Η 20χρονη Λόρα Τζόνσον κρίθηκε ένοχη για διάρρηξη και διακίνηση κλοπιμαίων.
Οι δικαστές δεν πείστηκαν για την αθωότητα της νεαρής, καθώς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι συμμετείχε με την θέλησή της και θεωρούν ότι είχε ενεργό ρόλο στις περσινές λεηλασίες στο Λονδίνο.

Μάλιστα κάμερα κλειστού κυκλώματος, την έχει απαθανατίσει να χαμογελά εν μέσω χάους και να βάζει βενζίνη για να συνεχίσει τις επιδρομές με την παρέα της, ενώ μάρτυρας κατέθεσε ότι την είδε να κουβαλά μια κλεμμένη τηλεόραση.
Η Τζόνσον βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου με το οποίο εκείνη, ένας σεσημασμένος φίλος της και άλλα άτομα τα οποία όπως υποστήριξε δεν είχε ξαναδεί στην ζωή της, έκαναν «τουρ» στην πόλη, σταματώντας σε διάφορα καταστήματα στα οποία επέδραμαν φορώντας κουκούλες και μπαντάνες.
Η Λόρα Τζόνσον με τους γονείς της (timesonline)
Η Λόρα Τζόνσον με τους γονείς της (timesonline)
Στην συνέχεια επέστρεφαν για να γεμίσουν το όχημα με τα κλοπιμαία. Όταν συνελήφθη η 20χρονη, το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο αλκοολούχα ποτά, τσιγάρα και τρεις LCd τηλεοράσεις.
Λεηλασίες τον Αύγουστο του 2011 στο Λονδίνο.
Λεηλασίες τον Αύγουστο του 2011 στο Λονδίνο.
Η ίδια ισχυρίστηκε- χωρίς να πείσει τους δικαστές- ότι της είχαν δώσει εντολές να συνεχίζει να οδηγεί μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και ο λόγος για τον οποίο δεν επιχείρησε να ξεφύγει, είναι ότι φοβόταν πως θα την μαχαιρώσουν, αφού τα άτομα που ήταν μαζί της δεν είναι οι τύποι στους οποίους μπορείς εύκολα να πεις «όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι είχε πει ψέματα στις αρχικές καταθέσεις της, φοβούμενη τις επιπτώσεις.
Όπως επισημαίνει η Daily Mail, η 20χρονη «πρώην» καλή μαθήτρια που μένει σε σπίτι του 1 εκατ. στερλίνων, φαίνεται ότι πήρε την κατηφόρα μετά από ένα χωρισμό: άρχισε να πίνει, να καπνίζει κάναβη, ενώ παίρνει και αντικαταθλιπτικά, αφού αποπειράθηκε 7 φορές να αυτοκτονήσει.
Τώρα, μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και 10ετή κάθειρξη.
Οι γονείς της νεαρής, έχουν την εταιρεία μάρκετινγκ Avongate, ενώ ο πατέρας της είναι στέλεχος διαφόρων εταιρειών και υπήρξε διευθυντής εταιρείας που εξαγόρασε τις εφημερίδες Daily Sport και Sunday Sport το 2007. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...