ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ Νίνης: «Ο Μέσι της Ελλάδας!»

Προτού καλά – καλά φορέσει τη φανέλα της Πάρμα, ο Σωτήρης Νίνης γνωρίζει την αποθέωση από τον ιταλικό Τύπο που αναφέρεται σε εκείνον με άκρως κολακευτικά σχόλια!
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fantagazzetta», σε εκτενές αφιέρωμα στον επιτελικό μέσο του Παναθηναϊκού και από το καλοκαίρι των..

«παρμέντσι», του αποδίδει εκτός των άλλων και τον χαρακτηρισμό του «Έλληνα Μέσι»!
«Δύο φορές καλύτερος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής, έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό, με του οποίου τη φανέλα πραγματοποίησε ντεμπούτο στην ηλικία των 17 ετών (στη νίκη 1-0 επί του Αιγάλεω) και είχε πάρει το βραβείο του MVP εκείνης της αναμέτρησης. Ο Σωτήρης είναι γρήγορος και άπιαστος πλέι μέικερ, αλλά το ίδιο καλός με την μπάλα. Είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται υπό εξαφάνιση στην Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά μέσα στο αφιέρωμα για τον Νίνη.
Οι Ιταλοί πάντως φαίνονται… ψαγμένοι όσον αφορά το παρελθόν του διεθνούς μέσου, καθώς γίνεται λόγος για την εποχή που στον Παναθηναϊκό ήταν ο Πεσέιρο και ο Νίνης δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και στον Χενκ Τεν Κάτε που τον ξαναέφερε στον «αφρό».
Σε άλλο σημείο του αφιερώματος γράφεται ότι, «ο Νίνης θα έρθει στην Ιταλία μετά τους Βρύζα, Γεωργάτο, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Καραγκούνη, Δέλλα και Μόρα. Μία κίνηση μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο ''Μέσι της Ελλάδας'', όπως τον αποκαλούν στα μέρη του, μοιάζει ως ο ιδανικός διάδοχος», ενώ δεν παραλείπουν να αναφέρουν το αφιέρωμα του «Don Balon» που τον ανέδειξε ως ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά το 1989 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...