Κολυμβητής διέκοψε τον ιστορικό αγώνα κωπηλασίας στον Τάμεση

Ενας κολυμβητής, κατάφερε να διακόψει τον ιστορικό κωπηλατικό αγώνα, ανάμεσα στα πανεπιστήμια του Κέμπριτζ και της Οξφόρδης, ο οποίος διεξάγεται εδώ και 158 χρόνια στον Τάμεση. Γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτήματα σε ότι αφορά την..
ασφάλεια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το καλοκαίρι. <br> <b> Δείτε τα βίντεο </b> Η εφετινή διοργάνωση λοιπόν, ήταν η 158η στην ιστορία. Ηταν η πρώτη φορά που ο αγώνας διακόπτεται και η αιτία ήταν ένας άνδρας ο οποίος για άγνωστο προς το παρόν  λόγο αποφάσισε να διασχίσει κολυμπώντας τον ποταμό Τάμεση.
Ο αγώνας είχε αρχίσει και οι δύο λέμβοι πλησίαζαν το τρίτο μίλι της διαδρομής, όταν τα  πληρώματα αναγκάστηκαν να σταματήσουν αφού  διαπίστωσαν πως στο νερό βρισκόταν ένας άνδρας. Μάλιστα κολυμπούσε τόσο κοντά στο σκάφος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης που παραλίγο να τον χτυπήσουν τα κουπιά. Κι αυτό βέβαια, θα πρέπει να προβληματίσει τους Αγγλους, λίγους μήνες, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Φυσικά, προκαλούνται πολλά  ερωτήματα, σχετικά με την ασφάλεια των αγώνων.
Ο κωπηλατικός αγώνας διακόπηκε για είκοσι λεπτά και τελικά, τη νίκη πήρε το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.
Oxford and Cambridge Boat Race 2012- 3 bad events

07/04/12 Oxford vs Cambridge Boat Race Stopped!! Swimmer/oars clashed/Oxford rower collapsed!!

Cambridge Oxford Boat Race 2012 Swimmer Incident

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...