Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Φαρμάκη Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία Αγγλούπα

Νέα επεισόδια στο σίριαλ του σοβαρού τραυματισμού της νεαρής ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη από το φίλο  της αδερφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα, μετά  την κλίση που δέχθηκε από τη Δίωξη Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής κατά Ζωής να δώσει συμπληρωματική κατάθεση...

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες  32χρονος επιχειρηματίας πέρασε τη Μεγάλη Εβδομάδα  το κατώφλι των Ανθρωποκτονιών, καθώς οι αστυνομικοί που ασχολούνται με το φάκελο Φαρμάκη θέλουν περαιτέρω εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη το ξημέρωμα της 4ης Νοεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο. Όμως δεν έδωσε κατάθεση, αλλά πήρε προθεσμία προκειμένου να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα…
Πριν από αυτόν, πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομίας, οκτώ ακόμη άτομα που περιέγραψαν και είπαν ότι ήξεραν για τη σχέση της ηθοποιού με τον Αγγλούπα και την υπόθεση – θρίλερ. Στον συνέχεια στον Εισαγγελέα και την απολογία που θα δώσει ο 32χρονος επιχειρηματίας κληθεί να απολογηθεί εκ νέου για όσα συνέβησαν. Μετά την συμπληρωματική κατάθεση στην Ασφάλεια ο φάκελος της υπόθεσης θα κλείσει  και η δικογραφία θα σταλεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.
Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του, θα υποστηρίξει ότι  το όπλο που είχε πάνω του εκπυρσοκρότησε, δεν είχε καμία πρόθεση να τη σκοτώσει… Αξίζει να τονισθεί πως όλο αυτό το διάστημα ο Αλέξανδρος Αγγλούπας ζει κανονικά – και …γλεντάει ανεπηρέαστος  έχοντας στο πλευρό του την αδερφή της Γωγώς Φαρμάκη. Όπως όλα δείχνουν, το θρίλερ που ξεκίνησε στις 4 Νοεμβρίου, σύντομα τελειώνει.
Μετά την κατάθεση του επιχειρηματία στην Ασφάλεια, το κλείσιμο του φακέλου και τη μεταφορά του στον Εισαγγελέα και την άσκηση ποινικών διώξεων, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν έχει δίκιο η νεαρή ηθοποιός ή ο 32χρονος επιχειρηματίας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...