Ο Χουάν Κάρλος ήταν για σαφάρι με την πριγκίπισσα Κορίνα Ο «ΓΗΤΕΥΤΗΣ» ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Ισπανός βασιλιάς Χουάν Κάρλος, μετά το καταστροφικό- για την εικόνα της βασιλικής οικογένειας- ταξίδι του στην Μποτσουάνα, αφού φουντώνει η φημολογία για την ερωτική του σχέση με Γερμανίδα πριγκίπισσα η οποία..
φέρεται να τον συνόδευσε στο σαφάρι. Την ίδια ώρα, ο βασιλικός Οίκος της Ισπανίας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βελτιώσει την εικόνα του, υποσχόμενος μεγαλύτερη «διαφάνεια».
Ο Χουάν Κάρλος ήταν για σαφάρι με την πριγκίπισσα Κορίνα
Συνεχίζεται η φημολογία για το ποιος συνόδευσε τελικώς τον μονάρχη στο διαβόητο ταξίδι του στην Αφρική, την ώρα που η βασίλισσα Σοφία βρισκόταν στην Ελλάδα για πασχαλινές διακοπές, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα όπως το BBC και η Daily Mail. Διάφορες ιστοσελίδες πάντως υπαινίσσονται πως τον Χουάν Κάρλος συντρόφευε στην εκδρομή του μία Γερμανίδα πριγκίπισσα, η Κορίνα Τσου Ζάιν-Βιτγκεστάιν, με την οποία φαίνεται ότι διατηρούν «στενή φιλία» εδώ και αρκετά χρόνια.
Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες περί εξωσυζυγικής σχέσης του Χουάν Κάρλος με την «γαλαζοαίματη», ή τις φήμες ότι αυτή είχε βοηθήσει στη διοργάνωση του σαφάρι στη Μποτσουάνα. Τέτοιου είδους πληροφορίες «είναι ιδιωτικές», τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος.
«Ο γητευτής και η μοναχική βασίλισσα»
Απ' ότι φαίνεται λοιπόν, ο Χουάν Κάρλος εξακολουθεί να μη θεωρεί ότι εμπίπτει στις βασιλικές του υποχρεώσεις το να δίνει λογαριασμό για το ποιος τον συνοδεύει στις ιδιωτικές του μετακινήσεις, παρότι τόσο ο βασιλιάς όσο και ο πρίγκιπας Φελίπε, αναμένεται να παρέχουν στο εξής περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια τους, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη ανώτερη κυβερνητική πηγή.
Μάλιστα το Παλάτι έχει ήδη κάνει μια κίνηση προκειμένου να αποδείξει ότι κινείται προς την κατεύθυνση της «διαφάνειας», δημοσιεύοντας το γενικό πλαίσιο για το πως σκοπεύει να διαχειρισθεί τον ετήσιο προϋπολογισμό του που ανέρχεται στα 8,4 εκατ. ευρώ.
Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης αν και παραδοσιακά χειρίζονται την ιδιωτική ζωή των βασιλέων με διακριτικότητα, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ασχολίαστο το ταξίδι στη Μποτσουάνα, που κατέληξε στον τραυματισμό του Χουάν Κάρλος στο ισχίο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής.
Το σαφάρι προκάλεσε μέγα σάλο, τόσο για το κόστος όσο και για το ότι ο 74χρονος μονάρχης δεν είχε κανένα ενδοιασμό να εκδράμει για κυνήγι, την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει τη σοβαρότερη κρίση στην ιστορία της, με την κυβέρνηση Ραχόι να ανακοινώνει τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας των τελευταίων δεκαετιών.
Ο βασιλιάς αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως «συγγνώμη». Ακόμη όμως και αν γλίτωνε από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, ο Ισπανός «γαλαζοαίματος» δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα «αποκαλυπτικά» βιβλία που περνούν από κόσκινο τα του βασιλικού οίκου. Οι ερωτικές περιπέτειες του Χουάν Κάρλος και οι χωριστοί βίοι που διάγουν με την βασίλισσα Σοφία, ήταν άλλωστε το θέμα βιβλίου που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Στις σελίδες του η Σοφία χαρακτηρίζεται ως «μοναχική βασίλισσα» και ο Χουάν Κάρλος «γητευτής των γυναικών».διαβαστε εδω

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...