Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι έχει οριστεί γενική είσοδος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τόνισε πως η αναμέτρηση της Κυριακής θα έχει χαρακτήρα γιορτής

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι έχει οριστεί γενική είσοδος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτή τόνισε πως η αναμέτρηση της Κυριακής θα έχει χαρακτήρα γιορτής..
Δώνης: «Τώρα το πρωτάθλημα».
Χαρακτήρα γιορτής θα έχει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες όρισαν γενική είσοδο για να έχουν άπαντες τη δυνατότητα να υποδεχτούν τους «ήρωες» της Τρίπολης!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
Χαρακτήρα γιορτής για ολόκληρο το Περιστέρι έχει αποκτήσει το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (19.00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος .
Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ και μαζί με τους φιλάθλους θα υποδεχθούμε τους θριαμβευτές της Τρίπολης που έγραψαν πάλι ιστορία και έστειλαν την ομάδα μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Δώνης: «Τώρα το πρωτάθλημα»
Ενόψει, λοιπόν, της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» του Βορρά ο Γιώργος Δώνης τόνισε, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πως τώρα θα πρέπει να στραφεί η προσοχή στο πρωτάθλημα και στους στόχους που υπάρχουν στη Σούπερ Λιγκ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φθάσαμε στον τελικό και γενικώς από την στιγμή που το καταφέραμε το έχουμε απολαύσει και συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε. Έχουμε μέρες μπροστά μας μέχρι τον τελικό και πρέπει να επικεντρωθούμε στους πολύ μεγάλους στόχους σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα και το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο.
Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο ίσως να είναι και το πιο σημαντικό για το αν μπορούμε να διατηρήσουμε την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς πρέπει να φτάσουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης για να μπορέσουμε να τον κοντράρουμε».
Χωρίς Σκόνδρα με ΠΑΟΚ
Όσον αφορά την προετοιμασία, θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με μια προπόνηση. Στη συνέχεια, ο Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Εκτός αυτής θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Σκόνδρας, καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα.Μοίρασαν εισιτήρια
Από εκεί και πέρα, αντιπροσωπεία του Ατρομήτου έδωσε το παρών στο 13ο Γυμνάσιο Περιστερίου, με τους ποδοσφαιριστές Φρανσίσκο Ζουέλα, Ματίας Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία να κάθονται στα θρανία με τους μαθητές, να μοιράζονται στιγμές μαζί τους, να φωτογραφίζονται και να μοιράζουν εισιτήρια για το ματς της Κυριακής.
Προσφέρει αρνιά ο Ατρόμητος!
Τέλος, το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει τη Μεγάλη Δευτέρα η ομάδα των δυτικών προαστίων. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους Δώνη, Βαγγέλη Νάστο, Ανδρέα Τάτο, Σωκράτη Φυτανίδη και Ηλία Αναστασάκο, θα βρεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς», όπου θα παραδώσει 100 αρνιά στον Δήμαρχο της περιοχής, Ανδρέα Παχατουρίδη, τα οποία θα προσφέρει σε οικογένειες με σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Γι' αυτό το λόγο ο κ. Παχατουρίδης ευχαριστεί την ΠΑΕ «επειδή αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά, καθώς με την σύμπραξη των υπηρεσιών του δήμου συμπράττει στην ανακούφιση των ανθρώπων που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους»
.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...