Honda: Δύο και να καίνε!

Παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποίησαν δύο νέα πρωτότυπα μοντέλα της Honda, το Concept C και το Concept S στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, προαναγγέλλοντας τη στρατηγική της Honda τα επόμενα χρόνια...


Concept S

To Concept S είναι ένα παγκόσμιο πρωτότυπο αυτοκίνητο, το οποίο αναπτύχθηκε αρχικά για την Κινεζική αγορά ενώ στη συνέχεια θα πωλείται και στις υπόλοιπες αγορές (και στην Ευρώπη. Το γράμμα S αντιπροσωπεύει τις έννοιες  “Stylish” (κομψό),  “Smart” (έξυπνο) και  “Surprise” (έκπληξη). Υιοθετώντας ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, το Concept S συνδυάζει τα σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης με τις περιβαλλοντικές επιδόσεις. 


 Concept C
Είναι πρωτότυπο αυτοκίνητο το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά. Το γράμμα C αντιπροσωπεύει τις λέξεις “Cool” (ήρεμο. ψύχραιμο), “Challenge” (πρόκληση) και “China” (Κίνα).Το Concept C διαθέτει μία σπορ και ταυτόχρονη επιθετική σχεδιαστική γραμμή εμπνευσμένη από την εικόνα ενός δράκου. Η ανάπτυξη του Concept C είναι καρπός συνεργασίας των σχεδιαστικών ομάδων της Honda στην Κίνα και την Ιαπωνία.



 phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...