Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Twitter της Στο κρεβάτι με την... Kelly Brook!

Αρκετά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη μετά το ταξίδι της από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, η Kelly Brook θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Twitter μια προσωπική της στιγμή.


Ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έτοιμη να την πάρει ο ύπνος, η 32χρονη τηλεπερσόνα πόζαρε στο φακό και «ανέβασε» τη φωτογραφία, γράφοντας: «Χρειάζομαι λίγο ύπνο».


Το «μυστικό» της Kelly Brook για ένα πλούσιο μπούστο

 Το πλούσιο μπούστο της και οι χυμώδεις καμπύλες της την έχουν κάνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.Έτσι λοιπόν, το διάσημο μοντέλο από την Βρετανία, αποφάσισε να μοιραστεί με τις θαυμάστριες της το μυστικό για ένα πλούσιο στήθος.
Δεν είναι τα εμφυτεύματα, δεν είναι κάποια «σούπερ» τροφή, είναι απλά… ένα ζευγάρι κάλτσες!
Η αλήθεια είναι πως η Kelly Brook έκανε μια διαφήμιση για φιλανθρωπικό σκοπό, για την ενίσχυση του Sports Relief και το προϊόν που προωθεί είναι αυτό το "ειδικό", ζευγάρι κάλτσες.
Στο βίντεο της διαφήμισης, η Kelly φορά μια κατακόκκινη τουαλέτα που αναδεικνύει το μπούστο της...

Kelly Brook: Θηλυκό με τα όλα του!

 Εχει το σώμα που θα ήθελαν οι περισσότερες γυναίκες και ποθούν οι περισσότεροι άνδρες. Η Kelly Brook είναι το απόλυτο θηλυκό. Διαθέτει καμπύλες, έχει καλλίγραμμο κορμί και δεν έχει χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού.

Η Βρετανίδα καλλονή φωτογραφήθηκε με εσώρουχα της σειράς New Look. Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Now είπε: «Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σουτιέν που μικραίνουν το στήθος. Νομίζω πως οι γυναίκες που έχουν καμπύλες πρέπει να τις δείχνουν και να τις αναδεικνύουν. Σχεδίασα τη συγκεκριμένη σειρά εσωρούχων για τις γυναίκες εκείνες που έχουν πλούσιο στήθος και καμπύλες. Εγώ προσωπικά έχω όλη τη σειρά και μπορώ να πω ότι τα εσώρουχα είναι σέξι και άνετα».






 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...