Μαρινάκης: «Μακάρι η μισή 11άδα να αποτελείται από Έλληνες»

Ένας από τους βασικούς στόχους του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι  να υπάρξει εντονότερο ελληνικό χρώμα στον Ολυμπιακό. Όμως μόλις οι ερυθρόλευκοι δείξουν ενδιαφέρον για Έλληνα παίκτη η ομάδα του ανεβάζει το κασέ...

«Μακάρι η μισή 11αδα να αποτελείται από Ελληνες παίκτες. Αλλά όταν γράφεται ένα όνομα για τον Ολυμπιακό, αμέσως η διοίκηση της ομάδας του διπλασιάζει την τιμή. Δεν πρόκειται να γίνουμε χορηγοί των ελληνικών ομάδων. Θέλουμε Ελληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και παρακολουθούμε αρκετούς, αλλά δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμούς» είπε ο Μαρινάκης και έθεσεπλαφόν με τα νέα δεδομένα τις 500.000 για μεταγραφή Ελληνα παίκτη.
Οσο για τις ακαδημίες; «Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτήν τη στιγμή, ένας-δύο παίκτες αξίζουν για το βήμα παραπάνω από την ομάδα Νέων. Δουλεύουμε πάνω στις Ακαδημίες και οι σκάουτ του συλλόγου οργώνουν όλη τη χώρα για ταλέντα. Η ομάδα μας δεν είναι απλή υπόθεση για να αγωνιστείς. Δεν χρειάζεται μόνο να είναι κάποιος καλός ποδοσφαιριστής. Είναι βαριά η φανέλα» εξήγησε. Κι όταν ρωτήθηκε για τον Βιεϊρίνια, ο Μαρινάκης αναρωτήθηκε: «Ο Αμπντούν έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο. Μου λέτε για τον Βλαχοδήμο, για τον Φετφατζίδη. Πώς θα παίξουν αν πάρουμε και τον Βιεϊρίνια;».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...