Ράλλυ Ακρόπολις 2012

Οι προετοιμασίες για το Ράλλυ Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί, καθώς οι ώρες μετρούν πια αντίστροφα, για την εκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας..

 Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα και συγκεκριμένα του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Club Hotel Casino Loutraki, κ. Ιωάννη Βραχάτη, του κ. Γρηγόρη Φελώνη, μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και του γενικού διευθυντή του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», κ. Γιώργου Καλούδη.Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, καθώς ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει ενεργά τον Αγώνα. Ο κ. Καμίνης τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός και δεν είναι τυχαίο, πως μαζί με το Μαραθώνιο, αποτελούν τα δυο αθλητικά γεγονότα που χαίρουν υποστήριξης και από το Κράτος. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης δήλωσε: «Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κρατάει μέσα στο χρόνο. Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού. Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλλυ και να το κάνουν δικό τους». Με αυτή τη Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ουσιαστικά μπαίνουμε και επίσημα στην περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, αφού ήδη το επίκεντρο του αγώνα, το Λουτράκι, είναι έτοιμο να υποδεχτεί από την προσεχή Κυριακή τις ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.




Το ξεκίνημα της τελευταίας μέρας του Εθνικού μας αγώνα από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή στους Άγιους Θεόδωρους έκρυβε για το Σεμπαστιάν Λεμπ την καλύτερη δυνατή εξέλιξη... Ο Πήτερ Σόλμπεργκ ήταν ο μόνος που είχε απομείνει να τον καταδιώκει μετά τις πρώτες τρεις μέρες αγώνα και αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πίσω τροχό του αυτοκινήτου που έφυγε από τη θέση του. Έτσι ο Λεμπ έμεινε χωρίς αντίπαλο καθότι δεύτερος βρίσκεται ο έτερος οδηγός της Citroen Μίκο Χίρβονεν με τη διαφορά ανάμεσά τους να ξεπερνά τα 2 λεπτά. Ο αγώνας ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι με την Power Stage. Αν ο Λεμπ κερδίσει θα είναι η 3η νίκη του στο Ράλι Ακρόπολις. 25/05/2012
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...