Έπεσε στους καταρράκτες του Νιαγάρα κι όμως σώθηκε! 30χρονος Καναδός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ο 30χρονος παρολίγον αυτόχειρας έχει μόλις περισυλλεχθεί από το διασωστικό ελικόπτερο και μεταφέρεται σε νοσοκομείο


Ενας 30χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει από τους καταρράκτες του.. Νιαγάρα, αλλά τελικά κατάφερε, μόνον με μερικά κατάγματα, να επιζήσει μετά από πτώση από ύψος 55 μέτρων!
Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την τοπική αστυνομία του Οντάριο, όταν είδαν τον νεαρό Καναδό να σκαρφαλώνει πάνω από ένα κιγκλίδωμα το οποίο έχει κατασκευαστεί σκόπιμα για να αποτρέπει τους επίδοξους αυτόχειρες.
Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, στάθηκε απίστευτα τυχερός, αφού, κατά την πτώση, έπεσε σε μια δίνη ύδατος και κατάφερε να κολυμπήσει, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί αν θα παρασυρόταν από το βασικό ρεύμα των μανιασμένων κυμάτων.
Ομως έπαθε πολυάριθμες κακώσεις - συμπεριλαμβανομένων μερικών σπασμένων πλευρών -, αλλά παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη, κατάφερε να κολυμπήσει μόνος του μέχρι την όχθη. Από εκεί τον περισυνέλεξε ένα διασωστικό ελικόπτερο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της παρακείμενης πόλης Χάμιλτον.
Στα λίγα λόγια που κατάφερε να ψελλίσει, είπε ότι ήταν συνειδητή η απόφασή του χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρά τραύματα στο στήθος, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι θα μπορέσει να επιβιώσει χωρίς να του μείνει κάποιο κουσούρι από την σφοδρότατη πτώση.
Είναι μόλις ο πέμπτος άνθρωπος που έχει καταφέρει να επιζήσει μετά από τέτοια βουτιά χωρίς ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας. Είχε προηγηθεί η Ανι Εντισον Τέιλορ το 1901, ο 7χρονος Ρότζερ Γουντγουόρντ το 1960, ο Κερκ Τζόουνς το 2003 και ένας ακόμη, ανώνυμος, επίδοξος αυτόχειρας τον Μάρτιο του 2009.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...