Η Κάμερον στα 39 Μπορεί να έχει σπάσει το δέρμα της και να μην έχει ακόμα παιδιά, αλλά νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και σε καμία διάθεση να απολογηθεί σε κανέναν


 Δίμετρα γραμμωμένα πόδια, δυνατά μπράτσα, τυρκουάζ σπίθα στο βλέμμα. Το δέρμα της έχει ανακουφιστικά σπάσει, αποκαλύπτοντας αμέσως δύο πράγματα για τον χαρακτήρα της:.. αντιστέκεται στο νυστέρι, αλλά όχι στον καλιφορνέζικο ήλιο και στη συνήθειά της να ξεκινά την ημέρα της κάνοντας σερφ. Είναι αγοροκόριτσο η Κάμερον. Σταυρώνει τα πόδια μέσα στα skinny τζιν της σαν αρσενικό, γελάει δυνατά με το σήμα κατατεθέν «στόμα της πάπιας» όπως το αποκαλεί, τα ακροδάχτυλά της καταλήγουν σε κοντοκομμένα, περιποιημένα, άβαφα νύχια. Και όμως, ίσως να μην έχεις δει πιο αβίαστα σέξι γυναίκα στη ζωή σου. Αρκεί να μη φοβάσαι το θηλυκό που, είναι βέβαιο, ότι δεν είναι οικιακή γατούλα, αλλά αγρίμι.
Δευτέρα απόγευμα στο Λος Αντζελες. Η Κάμερον Ντίαζ έχει όρεξη για κουβέντα: «Πάντα καταλάβαινα τα αγόρια περισσότερο από τα κορίτσια. Είχα από μικρή φίλους άνδρες, γιατί πάντα έβλεπα τα πράγματα κάπως... ανδρικά: δεν τρίβομαι, δεν γκρινιάζω, δεν εκβιάζω συναισθηματικά τους άλλους. Μην παρεξηγηθώ: οι γυναίκες έχουμε θαυμάσιες αρετές επίσης, λατρεύω τη ζεστή, φωτεινή, σέξι φύση μας, αλλά στη συμπεριφορά πάντα ήμουν πιο στρέιτ, λίγο αντράκι». 










 ολο το αρθρο εδω




 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...